• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz kupy

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Jestem w temacie Scat od wielu lat. Od dziecka podniecało mnie gdy dziewczyny się załatwiały. Widok dziewczyny która robi kupę szybko doprowadza mnie do orgazmu. Chętnie popisałbym z tobą więcej na ten temat
Ja też lubię oglądać dziewczyny w ubikacji:
8f6bd3273aa12329065c3cea66aad01c.jpg

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
Mam pytanie do zboczonych pań (i panów też) Czy robienie kupy sprawia wam przyjemność? Czuje sie troche dziwnie ale uczucie gdy duży stolec rozszerza moją dupeczke jest dla mnie mega przyjemne i mam ochote na więcej. Dla mnie to coś jak anal. Uczucie wypełnionego tyłka powoduje że mam ochote się pieprzyć. Mam kolege który powiedział mi że chciałby zobaczyć jak sram. Byłam w pierwszej chwili oburzona, ale po przemyśleniu tego jak orgazmistyczne to dla mnie jest, wywnioskowałam że wręcz podnieciło mnie to, że on chce zobaczyć jak z mojej czekoladowej dziurki, wychodzi twardy stolec. I tu pytanie do panów: Podnieca was damska tylna dziurka z której wychodzi kupa? Wszystkich obrzydzonych tym postem, uświadamiam że nikt nie każe wam tego czytać.
przy zabawach analnych sam ze sobą wkładałem sobie korek analny i kulki i muszę przyznać że jak mięśniami odbytu wypychałem korek z tyłka czy kulki to uczucie było mega podniecające, aż takie że chciałem to powtarzać kilka razy, przy stolcu nawet twardym i dużym który wychodzi z oporami aż takiego uczucia nie mam, ale muszę przyznać że z zabawkami uczucie jest bardzo podniecające, co do lizania kobiecego odbytu to podnieca mnie ten zapach, lubię nawet jak odbyt pani jest po całym dniu, uwielbiam lizać i wkładać język jak najgłębiej

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
przy zabawach analnych sam ze sobą wkładałem sobie korek analny i kulki i muszę przyznać że jak mięśniami odbytu wypychałem korek z tyłka czy kulki to uczucie było mega podniecające, aż takie że chciałem to powtarzać kilka razy, przy stolcu nawet twardym i dużym który wychodzi z oporami aż takiego uczucia nie mam, ale muszę przyznać że z zabawkami uczucie jest bardzo podniecające, co do lizania kobiecego odbytu to podnieca mnie ten zapach, lubię nawet jak odbyt pani jest po całym dniu, uwielbiam lizać i wkładać język jak najgłębiej
To pewnie byłbyś w niebie gdyby ci laska usiadła na twarzy po całym dniu.

Kobieta

vacum

Nowicjusz
Do tego trzeba mieć naprawdę mocne nerwy i być Decydowaną. Podziwiam cię kochana że się odważyłam tu o tym napisać. Podzielę się zorba swoim spostrzeżeniem na ten temat. Skierowała pytanie także i do pan. Tak. Mnie też to kręci. Często zaglądam czy dużo ze mnie wychodzi. Czasami nie wycierając się zabawiam się gumowym przyjacielem. Podnieca mnie zapach i widok tego co zrobię nie koniecznie do sedesu.
Sex analny o oralny fajnie można ze sobą połączyć

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Lizanie tyłka jest super ale musi być czysty i wydepilowany. Żadnych toaletowych zapachów. Chyba bym zwymiotował. Już nie mówiąc o skutkach chorobowych jakie to niesie za sobą.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Do tego trzeba mieć naprawdę mocne nerwy i być Decydowaną. Podziwiam cię kochana że się odważyłam tu o tym napisać. Podzielę się zorba swoim spostrzeżeniem na ten temat. Skierowała pytanie także i do pan. Tak. Mnie też to kręci. Często zaglądam czy dużo ze mnie wychodzi. Czasami nie wycierając się zabawiam się gumowym przyjacielem. Podnieca mnie zapach i widok tego co zrobię nie koniecznie do sedesu.
Sex analny o oralny fajnie można ze sobą połączyć
Jaki dokładnie zapaszek cię podnieca?