• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fetysz czytac odpowiadac pisac co sadzicie o czyms takim

Kobieta

Magdalena99

Cichy Podglądacz
Witam jestem młoda dziewczyna i mam takie zachcianki jak fetysz plastikowy Pvc poprostu lubię i zawsze ubieram zakładam na sb takie płaszcze pvc przeźroczyste plastikowe przeciwdeszczowe na nagie cialo jeszcze smaruje się oliwka natłuszczamy ciało lubię to poprostu lubię w tym uprawiać seks jak się masturbowac sama czy zakładać też plastikowe majtki pvc foliowe rękawiczki winylowe pvc czy foliowe czy zwiazywac sobie twarz folia kapturem np od płaszcza i w tym oddychać mam orgazm naprawdę uwielbiam fetysz plastikowy Pvc
Taki fetysz poprostu mam co myślą o tym fetyszu Panowie jak i Panie co myślą o moim fetyszu plastikowym pisać jak uprawiam w tym seks czy sie masturbuje sama

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
zakładam na sb
A co ma do tego komunistyczna Służba Bezpieczeństwa? :p
A tak serio:
takie płaszcze pvc
To z polichlorku winylu w ogóle robi się płaszcze? Nie wiedziałem. A jak taki płaszcz wygląda? Czy można gdzieś zobaczyć zdjęcie takiego płaszcza lub osoby ubranej w taki płaszcz?
plastikowe majtki pvc foliowe rękawiczki winylowe pvc czy foliowe
To rękawiczki i majtki też się z tego robi?
co myślą o tym fetyszu Panowie
Na razie nic, bo nie wiem, jak takie coś wygląda.
Słyszałem o fetyszu lateksowej odzieży (i w pewnym sensie sam zaliczam się do "lateksowych fetyszystów", a przynajmniej wzrokowych), jednak o fetyszu PVC nie.
A w kwestii formalnej: stosuj znaki przestankowe (kropki i przecinki), bo fatalnie się to czyta bez tych znaków.