Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
nie ma tak lekko taka domina nie dałaby tobie popatrzeć, musiałbym tylko poczuć jak torturuje ciebie szepcząc do ucha: ,,A teraz malutki, będziesz grzecznie słuchał swojej pani,,
wyobraź sobie, że kobieta zapina ciebie w taki oto sposób...
a potem szepcze do ucha: ,,Pokryję całe twe ciało krótkimi, powtarzającymi się muśnięciami mój Ty niegrzeczny niewolniku... ostro cię zgwałcę, aż twoje wytryski pokryją całe prześcieradło,,
Właśnie o klapsach jest mowa ale otwierasz buzię, aby ona założyła knebel na usta... dostajesz klapsy, coraz mocniejsze i tak mocno wbija pazury w Twój tyłeczek, aż piszczysz z bólu i znów klapsy... oj niegrzeczny wilczek... trzask! trzask!
Jak kilka osób które tutaj już pisały doświadczenia w tym niestety nie mam jednak zdaza mi się mieć fantazję ( ostatnio dość często ) o tym aby kobieta mnie tak porządnie zdominowała. Przez brak kontaktu z tym nie jestem w stanie określić na ile bym mógł " pozwolić " ale zdecydowanie chciałbym spróbować.
Też bardzo lubię, ale bez przeginania. Czyli bez BDSM, bez bicia się po gębach w trakcie, i innych agresji. Najlepiej taka delikatna dominacja wizyczna, i mocna słowna. Dla mnie to wtedy jest nie tylko dominujące ale i z klasą. A nie jak niektórzy, co by chcieli żeby najpierw kobieta ich pobiła kijem, a potem ich ujeżdżała i przypalała lutownicą w trakcie Żartuje oczywiście panowie Nawet jak takie lubicie to dobrze!
Kobieca dominacja to fajna i ciekawa sprawa, jednak ciągła dominacja z jednej strony pary jest wg mnie monotonna. Może zmiana ról raz na jakiś czas była by rozsądnym posunięciem. A i kiedyś lubiłem też podczas zabawy z dominującą kobietą dać jej poczucie że lubię ulegać i ona czuła się pewnie, wiedziała że znalazła sobie chłopaka ktorego może podominować, neleżało jej dać dużo pewności że na pewno ona jest Panią sytuacji...i tak w trakcie zabawy nagle zmieniałem rolę, i brałem ją zdecydowanym ruchem tak że nie miała siły stawić opór i zaczynałem robić to na co ja mam ochotę...haha...gdybyście widzieli ten bałagan i dezorientacje w oczach przy jednoczesnej rozkoszy od seksu jednak po wszystkim leżała szczęśliwa...
Pozdro!
Super zabawa. Uwielbiam w jedną jak i w drugą stronę. Mam trzy fajne kostiumy do tych zabaw i kilka akcesoriów. Lubie czuć władzę nad partnerem, jak jest uległy a ja robię co chcę... oj biedny jest, ale w pozytywnym znaczeniu. Ale też lubie gdy to on mnie zwiąże i staje sie takim dominantem i pieprzy mnie tak jak sobie chce.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.