• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nowa Pani część 2 (#FemDom)

Mężczyzna

KundelBI

Seks Praktykant
Nasza znajomość trwała od kilku miesięcy. Pani wzywała mnie do siebie czasami parę razy w tygodniu po to żebym uprał Jej bieliznę, wylizał cipkę po sikaniu albo po prostu żeby dać w pysk, choć zdarzyło się też kilka razy że po prostu miała ochotę wypić z kimś drinka. Bywało także że przez dwa lub trzy tygodnie nie odzywała się w ogóle. Tęskniłem wtedy i nie mogłem sobie miejsca znaleźć a podniecenie spowodowane zamknięciem i brakiem możliwości zrobienia sobie dobrze wywracało mi myśli na drugą stronę. Nie miałem wytrysku od ponad pół roku, choć zanim oddałem się w niewolę Pani Zofii masturbowałem się czasami nawet kilka razy dziennie. Z drugiej strony, czystość miała swoje plusy: znowu miałem wzwód. Pas cnoty który nosiłem właściwie przestał mi przeszkadzać, przyzwyczaiłem się do niego a bolesny problem „porannego drągala” rozwiązywał strumień zimnej wody z prysznica. Któregoś letniego dnia Pani zadzwoniła i rozkazała bym stawił się u Niej wieczorem. Prysznic głęboka lewatywa, golenie krocza i twarzy. Punktualnie o dwudziestej stałem jak zwykle nagi w przedpokoju Jej mieszkania trzymając w dłoni bukiet kwiatów i torebkę z dobrym koniakiem który lubi. Wzięła podarki i sprawdziła plombę w moim kroczu. Wysunęła lekko stópkę, klęknąłem i ucałowałem. Założyła mi obrożę i lekko pociągnęła za sobą. W salonie usiadła na kanapie i wsunęła moją głowę między swoje uda. Miała na sobie sukienkę typu mała czarna a pod spodem czarne rajstopy strip panty. Majteczek nie miała więc mój język natychmiast rozpoczął swój taniec po Jej mokrych wargach sromowych. Zamknęła oczy a Jej oddech stawał się coraz szybszy. Wiedziałem że moja Lady uwielbia pieszczoty łechtaczki i właśnie tam skupiłem swoją uwagę. Czułem w ustach cudowny smak śluzu i słyszałem ciche jęki rozkoszy. Po kilku minutach z cipki trysnął delikatny strumyk moczu który lizałem dokładnie żeby nawet kropelka nie kapnęła na kanapę. Cipka pulsowała rytmicznie a Jej uda zaciskały się na mojej twarzy. Miała orgazm. Chwilę później pogłaskała mnie po głowie, lekko pociągnęła za obrożę i pocałowała w usta. Przytuliłem się do uda głaszcząc je delikatnie. Dłoń Pani powędrowała do mojego krocza. Poczułem że odpina kłódeczkę blokującą pas cnoty i zdejmuje go ze mnie. Wzwód pojawił się momentalnie. Może nie miałem w kroczu za wiele, raptem 16,5 cm. Ale dosyć gruby. Pani wskazała na leżącą obok kanapy poduszkę. Klęknąłem na niej czekając co będzie. Podeszła do mnie i zawiązała mi oczy a potem usłyszałem
- Możesz sobie zwalić, ale masz na to dokładnie minutę. Nie wolno ci skończyć ani wcześniej ani później. Dokładnie 60 sekund. Za każdą sekundę w jedną albo drugą stronę, będzie chłosta.
Delikatnie ująłem stojącego penisa i powolutku zacząłem przesuwać dłonią w przód i w tył. Doskonale wiedziałem że mocniejsza stymulacja spowoduje natychmiastowy wytrysk. Nie byłem pewny ile czasu mija, nie chciałem skończyć zbyt wcześnie, choć w jądrach mi się „gotowało.
- Kur… Choć tu bliżej eunuchu pieprzony. Przecież ty nawet sobie zwalić porządnie nie umiesz – usłyszałem. Po chwili wykręciła mi delikatnie ręce do tyłu a na przegubach poczułem kajdanki. Jej dłoń objęła mocno kutasa. Po kilku ruchach byłem na granicy wytrysku. Na czubku penisa pojawiły się kropelki nasienia. Momentalnie na moim pysku wylądował potężny „plaskacz” a ja upadłem na podłogę.
- Dziesięć sekund? Na tyle cię stać dla swojej Pani szmato? – zdjęła opaskę z moich oczu.
Odeszła. Założyła majteczki i usiadła przy biurku. Po chwili delikatnie klepnęła się po udzie przywołując mnie. Spięte kajdankami dłonie nie ułatwiały mi zadania, ale po chwili siedziałem między Jej udami delikatnie całując nóżkę opiętą materiałem rajstop i dyskretnie zerkałem pod sukienkę na błękitne brazyliany, lekko wilgotne od śluzu. Zdjęła bucik i delikatnie stopą zaczęła bawić się moim kroczem. Penis momentalnie mi zesztywniał a w jajach znowu zaczęło się gotować. Pani doskonale to czuła i jej pieszczoty robiły się coraz bardziej intensywne. Wyciągnęła mnie spod biurka, odpięła kajdanki i kazała klęknąć w pozycji ‘na pieska” tyłem do Niej. Dłonią objęła penisa i zaczęła szybkimi ruchami doić. Kilkanaście sekund później, długie strumienie gromadzonej od kilku miesięcy spermy trysnęły na Jej stópkę. Dostałem od razu kolejnego plaskacza, choć tym razem dużo lżejszego. Złapała za obrożę i odwróciła mnie przodem do siebie po czym palcem wskazała bałagan który zrobiłem. Zabrałem się za wylizywanie nasienia. Po chwili materiał był znowu czysty. Pani wsunęła stópkę w bucik. Wskazała mi miejsce pod biurkiem a sama odwróciła z powrotem krzesło i wróciła do pracy na komputerze. Przytuliłem się do Jej uda. Znowu mogłem całować i lizać materiał rajstop. Korciło mnie żeby również pogłaskać, ale obawiałem się Jej reakcji i w sumie nie chciałem żeby mi znowu założyła kajdanki. Postanowiłem jednak zaryzykować i delikatnie położyłem dłoń na udzie tuż obok mojej twarzy. Gładziłem delikatnie materiał rajstop. Pani czasami sięgała pod biurko i gładziła moje włosy. W pewnej chwili odsunęła krzesło i zajrzała do mnie. Jej stópka znowu znalazła się na moim kroczu. Kilka ruchów i znowu miałem wzwód. Uśmiechnęła się.
- Wyjdź i stań normalnie
Spojrzałem na Nią, ale wykonałem polecenie. Pani podeszła do mnie i znowu założyła mi z tyłu kajdanki
- Późno już idź na swoje miejsce – i posłała mi całusa. Nieco zdziwiony że mogłem iść normalnie udałem się w stronę sypialni i klatki w której mieszkałem będąc u Lady. Drzwi były zamknięte, ale po dłuższej chwili mocowania się z klamką udało mi się je otworzyć. W panującym półmroku, zobaczyłem ze zdziwieniem że na tapczanie klęczy oparta łokciami o łóżko naga, około trzydziestoletnia, długowłosa szatynka.
- To twój prezent – usłyszałem głos Pani z drugiego pokoju – Możesz ją użyć żeby sobie ulżyć. Jest zabezpieczona więc w ciążę nie zajdzie
Po chwili zawahania, podszedłem do niej. Próbowałem wejść w Jej mokrą cipkę, niestety było to mocno utrudnione. Po kilku chwilach próbowania, zlitowała się nade mną i pomogła mi. Wypiela się nieco wyżej a jej dłoń naprowadziła czubek kutasa na swoje krocze i przesunęła się bliżej mnie. Wszedłem w nią jednym, mocnym pchnięciem a z Jej ust wydobył się cichutki jęk. Poruszałem delikatnie biodrami w przód i w tył rozkoszując się wilgocią jej ciasnej cipki. Nie byłem w Kobiecie od kilku lat. Moja poprzednia właścicielka w ogóle nie pozwalała mi na kontakty seksualne z paniami a Jej cipki mogłem dotknąć wyłącznie dłonią robiąc palcówkę lub językiem. Prawie zapomniałem jak to jest mieć kutasa w Kobiecie. Jej oddech był coraz szybszy a z ust słyszałem cichutkie pojękiwanie. Czułem że cipka którą ruchałem robi się coraz bardziej mokra. Zrozumiałem dlaczego Pani mnie wcześniej wydoiła. Doskonale wiedziała że gdyby nie to, skończył bym jeszcze zanim bym w ogóle zaczął. Choć i tak czułem że długo nie dam rady. Tym bardziej że cipkę miała naprawdę ciasną i gorącą. W dodatku chyba była mocno napalona albo wyposzczona bo czułem jak delikatnie raz po raz pulsuje. Starałem się nie patrzeć na ten cudowny widok żeby nie skończyć za szybko. Kątem oka zobaczyłem że w drzwiach stanęła Lady Zofia. Trzymała w dłoni telefon i filmowała naszą kopulację. Zamknąłem oczy i coraz szybciej poruszałem biodrami. Moja partnerka jęczała coraz głośniej. Starałem się powstrzymać, lecz wielomiesięczny brak seksu i jej cipka w skurczach orgazmu spowodowały że z moich ust wydobył się jęk rozkoszy, kutas zaczął pulsować a zawartość jąder tryskała w jej wnętrze. Gdy ostatnia kropla mojego wytrysku była w jej cipie, odwróciła się i objęła kutasa ustami. Stałem na miękkich nogach i patrzyłem jak ssie mojego flaczka. Mimo długiego postu, nie byłem w stanie mieć tak szybko kolejnego wzwodu choć dziewczyna się mocno starała.
- Dobra, wystarczy tego – powiedziała Pani Zofia i rzuciła na tapczan mój pas cnoty. Dziewczyna przerwała pieszczoty, wzięła go w dłoń i założyła na miejsce zabezpieczając plastikową kłódeczką z numerem. Pani zrobiła zdjęcie zabezpieczenia i rzuciła:
- Na miejsce. Oboje.
Odwróciłem się i zacząłem gramolić do klatki. Nie szło mi zbyt dobrze bo ręce miałem cały czas spięte z tyłu kajdankami, dziewczyna mi pomogła podtrzymując mnie a potem wślizgnęła się za mną. Leżałem na boku a ona przytuliła się do mnie obejmując mnie w pasie dłońmi i głaskała po plecach. Jej cudowne aksamitne ciało przylgnęło do mojego. Pocałowała mnie w usta i zasnęliśmy. Niestety budziłem się co chwilę bo odwykłem od tego że obok śpi ktoś wtulony we mnie a dwa że zapach i dotyk jej ciała powodował u mnie podniecenie i bardzo bolesny wzwód zapakowanego w stalowy pas cnoty kutasa. Nie chciałem się wiercić żeby jej nie obudzić…
-