• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Femdom handjob

Mężczyzna

forhir

Nowicjusz
Wśród licznych zabaw wokół klimatu BDSM w czasie mnie po stronie uległego bardzo wysoko cenię femdom handjob. Uwielbiam być związany, nagi i kiedy dominującą kobietą bawi się jak tylko zechce, najczęściej nie mogłem dochodzić bez zezwolenia i bylem dominowany werbalnie i fizycznie. Musiałem lizac stopy, robiono mi facesitting czy rimming robić, ale bardziej chciałbym się skupić na kwestii ręcznej roboty. Uwielbiam taki długi edging, gdzie jest zakaz dochodzenia i jestem doprowadzony na skraju orgazmu, zdarzało się tak baaardzo długo nieraz, bardzo niezwykle wrażenia, a jak dostawałem pozwolenie na orgazm to zawsze był mega obfity, mocny i bardzo długi. Ogólnie mam intensywne doznania, ale wtedy potrafiły one trwać minutami, bo po orgazmie jeszcze długo nie przestawały stymulacji, jak byłem.mega nadwrażliwy. Lubicie takie akcje?