Uwielbiam być ubrany w damskie ciuszki i na nich biały haftowany fartuszek ,lub typu krzyżaczek z falbankami
@Patrys97 coś tu Cię mało
Ogólnie jeśli chodzi o zdjęcia to to forum pod tym względem leży i kwiczyPoza tym że tych zdjęć już nie ma dawno które tu wrzucacie, przypomniałem sobie o istnieniu tego forum, szukając nieco w temacie.
Od jakiegoś czasu bardzo mi się podobają femboye. Chętnie bym poznał nawet.
Racja, każdy nosi co chcę.
Super fotkiOd jakiegoś czasu polubiłem przebieranie się w damskie ciuszki. Ale osobiście nie mam ich za wiele. Wiec co niektóre "pożyczam" od siostry.. jak jej nie ma do sesji a to moje zdjęcia
Tak to prawda mógłby być dym. Staram sie odkładać wszystko idealnie tak jak leżało w taki sam sposób, w razie co wyczyścić i jest git. Póki co nie zauważyła albo nic nie mówi....Super fotki
Ale jak siostra się zorientuje, może być dym
ślicznieOd jakiegoś czasu polubiłem przebieranie się w damskie ciuszki. Ale osobiście nie mam ich za wiele. Wiec co niektóre "pożyczam" od siostry.. jak jej nie ma do sesji a to moje zdjęcia
Ślicznie wyglądaszOd jakiegoś czasu polubiłem przebieranie się w damskie ciuszki. Ale osobiście nie mam ich za wiele. Wiec co niektóre "pożyczam" od siostry.. jak jej nie ma do sesji a to moje zdjęcia
A gdybyś spróbował powiedzieć jej prawdę, jak myślisz, jak by zareagowała?Tak to prawda mógłby być dym. Staram sie odkładać wszystko idealnie tak jak leżało w taki sam sposób, w razie co wyczyścić i jest git. Póki co nie zauważyła albo nic nie mówi....
Oj naprawdę nie wiem jaka mogła by być jej reakcja. Nie znam jej zdania, co sądzi na temat femboyów. Także nie wiem jak by to przyjeła. Aczkolwiek jakby zareagowała dobrze i pozwoliła mi pożyczać jej ubrania to by było super, może wtedy jakieś wspólne zakupy damskich ciuszków myślę ze fajna sprawa ^^A gdybyś spróbował powiedzieć jej prawdę, jak myślisz, jak by zareagowała?
Prędzej czy później twoja siostra zorientuje się że pożyczasz od niej ciuchy.Oj naprawdę nie wiem jaka mogła by być jej reakcja. Nie znam jej zdania, co sądzi na temat femboyów. Także nie wiem jak by to przyjeła. Aczkolwiek jakby zareagowała dobrze i pozwoliła mi pożyczać jej ubrania to by było super, może wtedy jakieś wspólne zakupy damskich ciuszków myślę ze fajna sprawa ^^
Mnie również podobają się.Jako osobie biseksualnej,mi się podobają.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Inne rozmowy z obcą dziewczyną niż z własną żoną - też tak uważacie? | Związki | 6 |