Mnie to też jara ładny kobiecy chłopak w bieliźnie rajstopach czy pończoszkach z dildo w pupie. Sam bardzo lubię takie zabawy. To uczucie że jesteś uległy jest super
Piękne fotki ,bardzo lubię również ubierać się od czasu do czasu w damskie ciuszkiMała porcja zdjęć. Lubię tu zaglądać od czasu do czasu
A z jakiego miasta jesteś bo ja z JaworznaMnie to też jara ładny kobiecy chłopak w bieliźnie rajstopach czy pończoszkach z dildo w pupie. Sam bardzo lubię takie zabawy. To uczucie że jesteś uległy jest super
A skąd jesteś bo ja z JaworznaChętnie bym to zobaczył
Ja uwielbiam być ubrany w pończoszki z pasem ,biustonosz ,z biustem nie muszę nic kombinować ponieważ mam swój naturalny 95B nigdy na nim nie było zarostu,czarna mini sukieneczka i na niej zawiązany biały fartuszek,niestety na co dzień mogę po mieszkaniu chodzić w fartuszkach ale zawiązanych na swoich męskich ciuchach,zwłaszcza podczas prac kuchennych i porządkowych w mieszkaniuTeż lubię ubrać damskie majteczki bardzo mnie to podnieca
Super wyglądasz! Też lubię damskie ciuchy zakładać... jak masz chęć popisać to pisz do mnie: mmah@onet.plMała porcja zdjęć. Lubię tu zaglądać od czasu do czasu
Ciocia Shakalaka jest dumna z Ciebie ale mi się fajnie przegląda ten wątek po czasieMała porcja zdjęć. Lubię tu zaglądać od czasu do czasu
Może piękne a może nie, na chwile obecną wszystkie wstawione z imgbb usuniętePiękne fotki ,bardzo lubię również ubierać się od czasu do czasu w damskie ciuszki
To tylko czyjąś opinia, a nie życiowa mądrość"I can not accept weak, feminine men".
Witam raczej były piękne,bardzo chętnie poznał bym cię w naturzeMoże piękne a może nie, na chwile obecną wszystkie wstawione z imgbb usunięte
@stroiczek co kto lubi, dezaprobatę można wyrazić ale świata się nią nie zmieni
Też czasami lubię być uległy !Mnie to też jara ładny kobiecy chłopak w bieliźnie rajstopach czy pończoszkach z dildo w pupie. Sam bardzo lubię takie zabawy. To uczucie że jesteś uległy jest super
Opowiesz ? Więcej? Albo podaj jej kontakt z czystej ciekawości.Gynemimetofilia
To niestety jedyny fetysz którego doświadczeniem mogę się pochwalić na forum. Kawałek czasu temu poznałem bardzo piękną ladyboy/schemale z Krakowa. Nie to nie jest żadna znana Wam osoba z branży erotycznej. Ale swoją delikatną, dziewczęcą urodą stanowiła niezwykle egzotyczny, soczysty owoc. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się że jestem pierwszy. Super, było super. Przez tydzień nie mogliśmy się sobą nasycić w pełni. Wspaniałe doświadczenie.
Kontakt? To nie dziwka. Za bardzo się wszyscy przyzwyczaili że trans/shemale to jakieś produkty.Opowiesz ? Więcej? Albo podaj jej kontakt z czystej ciekawości.
A kto vi powiedzial ze tak myślę. Mnie naprwde ciekawia takie osoby, chciałbym z jakąś porozmawiać najzwyczajniej poznać. Nie chodzi mi tu o aspekt seksualny .Kontakt? To nie dziwka. Za bardzo się wszyscy przyzwyczaili że trans/shemale to jakieś produkty.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Inne rozmowy z obcą dziewczyną niż z własną żoną - też tak uważacie? | Związki | 6 |