W sumie to nawet 2 do 3 ;-)Zdecydowanie posuwać żonę wraz z moim najlepszym kumplem. I mamy 50 % na sukces .My chcemy ona nie![]()
A tak serio to ja bym w takiej sytuacji chciał być biernym obserwatorem, no może na koniec się dołączyć jak on skończy.

W sumie to nawet 2 do 3 ;-)Zdecydowanie posuwać żonę wraz z moim najlepszym kumplem. I mamy 50 % na sukces .My chcemy ona nie![]()
A czy Panowie daliby mi zdominowac swoje żony? Moglibyście popatrzeć jak mój mąż je posuwa a ja siadam im na twarzy zeby wylizała mi cipkę. Uwielbiam taka zabawę, a jeszcze lepiej jak z cipki mi kapie sperma do ich ust.Albo rozchylalabym żonce pośladki zeby wyeksponować jej kakaowe oczko dla męża. Podnieca mnie widok jego kutasa chowajacego się w dziurce innej kobiety.
Kiedyś całowałam się z nim w czasie jak posuwał moją koleżankę (nasza pierwsza wymiana partnerów, potem mąż koleżanki posuwał tak mnie.).
Jak dobrze, że są jeszcze tacy uczynni faceci na świecie.![]()
A głaskanie ud pod spódniczką, czy sukienką, w kinie przez nieznajomego? Nienachalne, właśnie subtelne z bardzo powolnym tempem akcji, delektowanie się przychylną reakcją, czy brakiem reakcji (który też jest reakcją, jak powiedziała po randce w parku pewna moja znajoma MężatkaHmmm, nie zawsze fantazja musi być ostra i wyuzdana. Te subtelne również działają na wyobraźnię.
Pisząc subtelne fantazje - mam na myśli:
- Żona podglądana w przymierzalni w galerii przez niedoświadczonego młodszego byczka
- Podglądanie nas w trakcie igraszek w plenerze
- "Niewinny" flirt z innym facetem (niekoniecznie zakończony finałem w łóżku)
- Masaż tantra solo: ona i masażysta. Sam na sam
- Sesja foto w stylu akt. Koniecznie z fotografem
- Peeling ciała na suanie wykonany przez przypadkowego faceta
Uważam, że dużo potrafi podpowiedzieć wyobtaźnia i z pozoru niewinną sytuację może rozdmuchać do rangi piekielnie nakręcającej![]()
SiemaPanowie chętnie poproszę o moje lasce i wyśle fotki , chciał bym żeby ją kilku na zmianę ruchalo .
Pytanie czy ona by chciała, bo jeżeli chcesz tylko Tym to faktycznie to będzie wyłącznie fantazjąPanowie chętnie poproszę o moje lasce i wyśle fotki , chciał bym żeby ją kilku na zmianę ruchalo .
Spoko podoba mi sieKtore pary chca spełnićtaka fantazje?![]()
Ja dołączę!Ktore pary chca spełnićtaka fantazje?![]()
Ja teżJa dołączę!