• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje medyczne? Kto lubi te tematy?

Kobieta

Megi8

Nowicjusz
Ciekawa jestem czy ktoś ma jakiegoś lekarza w rodzinie lub wśród bliskich znajomych i badał się u niego?

Kobieta

Kofeinka

Cichy Podglądacz
Ciekawa jestem czy ktoś ma jakiegoś lekarza w rodzinie lub wśród bliskich znajomych i badał się u niego?
Może nie w rodzinie, ale ojciec mojej przyjaciółki jest ginekologiem... Oczywiście na pierwszą wizytę umówiłam się do niego, bo myślałam, że będę się czuła bardziej komfortowo u kogoś znajomego 💀 Miałam wrażenie, że umrę tam ze wstydu. (chłop zna mnie ponad 15 lat)

Kobieta

Megi8

Nowicjusz
Może nie w rodzinie, ale ojciec mojej przyjaciółki jest ginekologiem... Oczywiście na pierwszą wizytę umówiłam się do niego, bo myślałam, że będę się czuła bardziej komfortowo u kogoś znajomego 💀 Miałam wrażenie, że umrę tam ze wstydu. (chłop zna mnie ponad 15 lat)
To było jednorazowe?

Kobieta

Natiw

Cichy Podglądacz
mam i too nawet sporo, Tata lekarz i wykładowca akademicki ..... od dziecka pamietam, że jak coś potrzebne było, to z Tatą zawsze szłam do szpitala akademickiego .....

Kobieta

Naruko007

Seks Praktykant
Witam wszystkich forumowiczów
Uwielbiam i bardzo mnie kręcą fantazje medyczne. Tak poprostu bez zbytnich udziwnień. Najbardziej lubię odgrywać ginekologa i wykonywać badania w moim wirtualnym gabinecie lekarskim ;) fascynuje mnie poznawanie kobiecego ciała, jego reakcji itd.
jeśli jakaś dziewczyna chciałaby odwiedzić mój gabinet zapraszam serdecznie.
Zastrzegam tyko że jestem bardzo nieśmiały facet i lubię dyskrecję i intymność. Dlatego bardzo Was proszę oszczędzić mi głupich komentarzy. Dziękuję ;)
Mnie tez popisala bym.opowiadanie

Kobieta

Naruko007

Seks Praktykant
Uwielbiam i bardzo mnie kręcą fantazje medyczne. Tak poprostu bez zbytnich udziwnień. Najbardziej lubię odgrywać ginekologa i wykonywać badania w moim wirtualnym gabinecie lekarskim ;) fascynuje mnie poznawanie kobiecego ciała, jego reakcji itd.
Zastrzegam tyko że jestem bardzo nieśmiały facet i lubię dyskrecję i intymność. Dlatego bardzo Was proszę oszczędzić mi głupich komentarzy. Dziękuję ;)
Mua

Kobieta

Naruko007

Seks Praktykant

Mężczyzna

hb_lover

Cichy Podglądacz
Mnie też to interesuje, ale w nieco innym kontekście. Bardzo lubię takie sprawy jak osłuchiwanie, mierzenie ciśnienia, monitorowanie pracy serca i ogólnie słuchanie jego bicia. Ten dźwięk zdradza wszystkie emocje...
Interesuje mnie to w dwie strony - czyli mogę pełnić rolę lekarza, który bada w ten sposób pacjentkę, ale też chętnie poddam się badaniu przez lekarkę. Jeśli jest tu jakaś pani z podobnymi zainteresowaniami - zapraszam do kontaktu ;)