• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
Najwyżej dwóch na raz musiałabym wziąć w usta :D

Ale to chyba nie jest problem jakby ktoś musiał poczekać na swoją kolej chwilkę. :)
Gdyby musiał czekać to lepiej dla Ciebie bo to wydłuża zabawę. Jeśli jesteś w stanie wziąć w usta kiedy wypleniają Cię pozostałe dziurki.

Dla mnie nawet lepiej bo te kilka minut wystrczy żeby się zregenerować po wystrzale i być gotowym do dalszej akcji.

Życzę dużo wrażeń...

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Żeby po ostrym treningu siłowym, moja „GymKrasz” wparowała pod prysznic na siłowni i zrobiła ze mną kardio aż do upadku mięśniowego i wyssała do sucha razem z duszą 😌😇

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Chciałbym z żoną zabawić się z jakąś młodą trans ubraną w damskie ubrania i bieliznę. Super jakby miała jakies ładne slodkie imię, miała bardzo kobieca twarz i miała małego fiutka, choć zona wolałaby wielkiego. Mogłaby mi zrobić loda zanim wejdę w żonę a potem piescic jej cycki w trakcie jak ją posuwam. My tez bysmy zadbali o nia żeby nasza nowa przyjaciólka miała cudowny orgazm i wytrysk. :)