• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

jerry-berry

Nowicjusz
Kiedyś napisałem to w watku o tym, że tego nie spełnię, to teraz z wiekiem trochę puszcza i można powiedzieć, żebym chciał:
trójkąt z partnerką i drugim facetem.
Też tak mam. Ale na początek lepiej spróbować delikatnego cuckoldu. Czyli pozwolić innemu pomacac żonę, żona żeby pomacala innego, ewentualnie ręką dała mu finał. Pójście na całość od razu grozi tym, że można nie przetrawić tego co by zrobili na całego. A mleko będzie rozlane i prosta droga do rozpadu. Niejedni tak przerabiali. I najlepiej sporo młodszy od żony. Z rówieśnikiem lub trochę starszym grozi zauroczenie a nawet zakochanie.

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
Chce zabrać żonę w miejsce gdzie można poznać kogoś małżeństwa żyjące w stylu cuckold. Żeby zobaczyła klatki na penisach tatuaże i te wszystkie kobiety które cieszę się każdym kutasem którego zapragną. Chcę ją zainteresować tematem...

Mężczyzna

Duńczyk za to z Polski

Biegły Uwodziciel
Też tak mam. Ale na początek lepiej spróbować delikatnego cuckoldu. Czyli pozwolić innemu pomacac żonę, żona żeby pomacala innego, ewentualnie ręką dała mu finał. Pójście na całość od razu grozi tym, że można nie przetrawić tego co by zrobili na całego. A mleko będzie rozlane i prosta droga do rozpadu. Niejedni tak przerabiali. I najlepiej sporo młodszy od żony. Z rówieśnikiem lub trochę starszym grozi zauroczenie a nawet zakochanie.
Czyli sam flirt rozmowa dotyk dłoni coś jak oswajanie się z czyms nowym nieznanym?

Kobieta

Hotka1979

Cichy Podglądacz
Cześć.
Ja mażę np. o udziale w wielkiej orgii.
Takiej - wszystko dozwolone (oczywiście pod warunkiem że jest zgoda wszystkich "aktywnych" stron) i wszyscy ze wszystkimi. Mógłbym spełnić moje bi fantazje i dodatkowo podziwiać moją żonę bzykającą się z innymi.
Ale w dzisiejszych czasach o takich zabawach tylko pomarzyć
O, ja też, i jeszcze żeby wytryski na twarz przyjąć