• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

dragonPL

Cichy Podglądacz
A ja dwa dni temu podczas chillowania w wannie miałem straszną ochotę spuścić się sobie na rękę, a potem włożyć sobie to wszystko w tyłek razem z palcami, ale skończyło się na spuście do wody i oglądaniu jak pięknie pływa w niej sperma :D zresztą doprowadzanie się do orgazmu pod wodą to już inny level doznań :D

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Mam taką fantazję, żeby sobie założyć rurkę do nurkowania, zanurzyć się w wannie albo w jackuzzi i zwalić sobie pod wodą do gumki a następnie bez wychodzenia spod wody wlać zawartość gumki do rurki tak aby całość spłynęła mi do ust. Być może kiedyś to spełnię. I jeszcze mam taką fantazję, której raczej napewno nie uda się zrealizować . Chciałbym zanurzyć się z rurką pod wodą w wannie a moja pani trzymając mnie pod wodą stopą, kuca nad rurką i zaczyna mi do niej sikać.

Mężczyzna

łukowianin40

Biegły Uwodziciel
Mam taką fantazję, żeby sobie założyć rurkę do nurkowania, zanurzyć się w wannie albo w jackuzzi i zwalić sobie pod wodą do gumki a następnie bez wychodzenia spod wody wlać zawartość gumki do rurki tak aby całość spłynęła mi do ust. Być może kiedyś to spełnię. I jeszcze mam taką fantazję, której raczej napewno nie uda się zrealizować . Chciałbym zanurzyć się z rurką pod wodą w wannie a moja pani trzymając mnie pod wodą stopą, kuca nad rurką i zaczyna mi do niej sikać.
Przepis na to żeby utopić się w wannie