Oj! Rzeczywiście ci dzisiaj rogi rosły z każdą chwilą dłuższe.Dzisiaj też byłam na koncercie muzyki poważnej no i niestety odbiór mi psuła kolejna wizjaże niepostrzeżenie wsuwam się na kolana między muzyka a jego skrzypce. Ten facet był strasznie skupiony na tym co robi, więc z tym większą chęcią snułam moją wizję
a jeszcze gdyby w trakcie starał się utrzymać tempo grania nieudolnie, to byłoby jeszcze zabawniej.
Ponoc nieudolnosc bywa 'ciekawa'Oj! Rzeczywiście ci dzisiaj rogi rosły z każdą chwilą dłuższe.![]()
a jakbym rozkazała zrobić dobrze moim braciom?Moją fantazją od zawsze są starsze ode mnie, stanowcze, władcze i dominujące kobietychciałbym być jej sługą, pieskiem, niewolnikiem - kimkolwiek byleby mną władała, ja bardzo posłuszny więc robiłbym wszystko co by mi kazał. Chciałbym być bardzo zdominowany, raczej nie mam granic, no chyba że jeszcze ich nie poznałem.
![]()
o tak. jesteśmy w tym razemChciałbym, żeby moja żona np. spontanicznie obciągnęła mi i jakiemuś 18latkowiAlbo pokazała piersi
Neich by sobie dotknął.
Mam dosyć podobnie, też bym chętnie poeksperymentował, chociaż trochę się bojęJestem normalnym facetem, bez żadnych doświadczeń z mężczyznami, ale chyba jestem biseksualny. Od pewnego czasu fantazjuję o seksie z facetem, fantazje są coraz bardziej intensywne i powoli dojrzewam do decyzji aby spróbować. Chciałbym zostać wprowadzany w świat męskiego sexu przez starszego i doświadczonego mężczyznę.
Kręci mnie rola posłusznego i pilnego ucznia, który jest wprowadzany w arkana męskiego seksu przez zdecydowanego nauczyciela. Niezwykle podnieca mnie fantazjowanie aby spróbować jako strona ulegająca, w której oddaję się doświadczonemu partnerowi. Chciałbym poczuć namiastkę uległości podporządkowując i oddając się swemu Panu w lekkim klimacie bdsm, np: zakładam koronkowe damskie pończochy i zostaję posłusznym i uległym kochankiem dla swego nauczyciela który na kolanach czci i pieści jego twardego penisa, wypina pupę do pieszczot i rżnięcia dla swego Pana.
Eksperymentowałem z masażerem prostaty i kilka razy miałem niesamowity orgazm wywołany stymulacją gruczołu krokowego, ale fantazjuję aby poczuć w pupie i ustach prawdziwego twardego penisa zamiast wibrującej zabawki.
Dobry kundel wykona rozkaz.a jakbym rozkazała zrobić dobrze moim braciom?
jak sie ktos decyduje na takie cos to i na obciaganie musi byc gotowya jakbym rozkazała zrobić dobrze moim braciom?
Mam to samo, super sprawa, tym bardziej, ze żonie tez się podoba taka fantazja.Chciałbym, żeby moja żona np. spontanicznie obciągnęła mi i jakiemuś 18latkowiAlbo pokazała piersi
Neich by sobie dotknął.
Oj oj jak ja marze o takiej kobiecie z takimi chcicami jakie Ciebie nachodząPegging mnie bardzo fascynuje, w wersji założenia strap-on'a, bo inne podchody już były. Mam nadzieję, że trafię kiedyś na okazję zerżnąć jakiegoś pana w jego ciasną dziurkę.![]()
Super, chętnie bym założyła strap-on na te rajstopki które mam na zdjęciu i przetestowała Twój tyłeczek. Mam nadzieję, że zgrabny, ogolony i gotowy do pieszczot...?Oj oj jak ja marze o takiej kobiecie z takimi chcicami jakie Ciebie nachodzą![]()
Na pewno trafisz na takiegoPegging mnie bardzo fascynuje, w wersji założenia strap-on'a, bo inne podchody już były. Mam nadzieję, że trafię kiedyś na okazję zerżnąć jakiegoś pana w jego ciasną dziurkę.![]()
Oczywiście że tak, dbam o te miejsca z racji tego ,iż sam nie toleruje kłaków gdy podaje rękę fiutowiSuper, chętnie bym założyła strap-on na te rajstopki które mam na zdjęciu i przetestowała Twój tyłeczek. Mam nadzieję, że zgrabny, ogolony i gotowy do pieszczot...?