• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Agent78

Cichy Podglądacz
Cześć,
Jedną z moich fantazji, którą chcialbym spełnić z moją drugą połówką jest masaż dla par. Oczywiscie nie taki zwykly i normalny;).W ofercie można wybrać masażystę i masażystkę, masaż odbywa się równolegle w jednym pomieszczeniu, zarówno osoby masujące jak i masowane są NAGIE dodatkowo dwa razy podczas sesji masowane są miejsca intymne;)
Nie ukrywam byłem pozytywnie zaskoczony reakcją mojej żony, ponieważ pomysł jej się podoba;D

Czy są tu jakieś pary/osoby, które mają podobne fantazje, a moze już takie doświadczenia za sobą?

Pozdrawiam
Witaj ja mam podobną fantazję tylko że żona jest masowana przez masażystę no i oczywiście żona naga a ja mówię masażyście żeby posunol się z masażem jak najdalej żeby doprowadził ją do pożądania no i oczywiście żeby ją przeleciał może być czarnoskury

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Mnie ostatnio kręci pomysł trójkąta kmm z atrakcyjną kobietą i z seksownym mężczyzną. Robimy wszystko, co chcemy, w tym jest też układzik, że facet posuwa dziewczynę, klęcząc przed nią leżącą na plecach, a ja liżę ich oboje od dołu

Mężczyzna

Daro Dario

Cichy Podglądacz
Pojechać na zjazd absolwentów liceum i przespać się z chłopakiem, z którym to robiłam, a nie widzieliśmy się od matury.
Udalo mi sie po 15 latach spedzic upojny weekend z moja wielka szkolna miloscia, wtedy byly tylko niesmiale pocalunki i trzymanie sie za rece.Niesamowite doznania kiedy pamietasz podlotka , amasz obok dojrzala piekna kobiete,,,,,,takie dopelnienie mlodzienczej milosci