Ja chciałbym żeby moją żonę masował czarnoskóry masażysta wszędzie żeby ją dotykał a na koniec porządnie zerżnął
a białoskóry już nie?Ja chciałbym żeby moją żonę masował czarnoskóry masażysta wszędzie żeby ją dotykał a na koniec porządnie zerżnął
Oczywiście że biały też żaden problema białoskóry już nie?
Też byłoby ciekawie czemu nie fantaziowsnie nie ma granicA żółty?
Moją byłą ktoś kiedyś tak miałJa mam fantazje że jestem z żoną na weselu u znajomych i w nocy jakiś facet tańczy z moją i ja maca a potem wyprowadza za salę podnosi jej kieckę do góry i pieprzy ja od tyłu
Zajebiscie miałeś widok żony losowanej przez innego super akcjaMoją byłą ktoś kiedyś tak miałWidziałem to
![]()
Ja wiem że mojacprzelecialvjej kumpeli ojciec ale nie było mi dane to widzieć byliśmy u nich na grillu popiliśmy i moja się źle poczuła musiałem ją zaprowadzić na górę bo tam mieliśmy pokój a gdy ja podnosiłem to odkryłem jej tyłek no spudnice się podniosła do góry a ten ojciec akurat bił koło niej potem wróciłem do znajomych ale po pewnym czasie zniknął jej ojciec kumpel mówił że poszedł na górę spać bo był zmęczony a gdy ja poszedłem do żony i wchodząc po schodach widziałem że ten starycwychodzi z pokoju gdzie spała moja położyłem jace ubraniu a jak wróciłem to była naga i mokra sperma leciała jej z cipkiZajebiscie miałeś widok żony losowanej przez innego super akcja
A pozniej np z tym ostatnim kolesiem lizac się i bzykac cala w spermie?Gang Bang.Ja brana po kolei przez 10 napalonych facetów którzy kończą na mojej twarzy i w ustach.
Mam to samo. Chciałbym koleżance zrobić ostrą palcówkę.Odbyć teraz intensywny spontaniczny numerek z koleżanką bądź przypadkowa spragniona kobieta w pracy Taki szalony kreatywny numerek z adrenalina
Pod tę spódnicę to pewnie sam bym chętnie wszedłWitam ja mam taką fantazje związaną ze swoją żoną. Żona jest przedstawicielką np termomixa i jedzie na pokaz do klienta na pokazie oczywiście kilka osób w trakcie pokazu żona udaje się do auta żeby coś pokazać pani gospodyni a za nią wychodzi mąż gospodyni i daje żonie do zrozumienia że chętnie kupi tego termomixa ale chciałby ją przelecieć potem wracają a on non stop patrzy na nią i daje jej do zrozumienia że gdy się zgodzi podpisują umowę w końcu umowa podpisana a gdy wszyscy się rozchodzą żona się pakuje do auta a mąż gospodyni przychodzi po swoją zapłatę i zaczyna ją macać rozbierać podnosi spudnice do góry i zaczyna ją posować
Fajnie by byłoPod tę spódnicę to pewnie sam bym chętnie wszedł![]()
Fajnie by było
No, pewnie takFajnie by było
Albo majtki bezkrokowe moja takie ma i nosiNo, pewnie takA jakby pod spódnicą nie było majteczek tylko np pończochy to....na samą myśl mi staje
![]()