• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

Spragniony85

Cichy Podglądacz
Ja chciałbym żeby moją żonę masował czarnoskóry masażysta wszędzie żeby ją dotykał a na koniec porządnie zerżnął

Mężczyzna

Spragniony85

Cichy Podglądacz
Ja mam fantazje że jestem z żoną na weselu u znajomych i w nocy jakiś facet tańczy z moją i ja maca a potem wyprowadza za salę podnosi jej kieckę do góry i pieprzy ja od tyłu

Mężczyzna

Spragniony85

Cichy Podglądacz
Zajebiscie miałeś widok żony losowanej przez innego super akcja
Ja wiem że mojacprzelecialvjej kumpeli ojciec ale nie było mi dane to widzieć byliśmy u nich na grillu popiliśmy i moja się źle poczuła musiałem ją zaprowadzić na górę bo tam mieliśmy pokój a gdy ja podnosiłem to odkryłem jej tyłek no spudnice się podniosła do góry a ten ojciec akurat bił koło niej potem wróciłem do znajomych ale po pewnym czasie zniknął jej ojciec kumpel mówił że poszedł na górę spać bo był zmęczony a gdy ja poszedłem do żony i wchodząc po schodach widziałem że ten starycwychodzi z pokoju gdzie spała moja położyłem jace ubraniu a jak wróciłem to była naga i mokra sperma leciała jej z cipki