• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Dwa dni temu obejrzałem Tron i Tron Legacy, bo kolejna część (Ares) dostała zwiastun, więc chciałem sobie przypomnieć poprzednie.
I przyłapałem się na tym, jak kręcą mnie te zimne laski z Legacy. Oj, zabawa z takimi to fantazja raczej z tych co nie do spełnienia, ale pomarzyć można...
2f43yjf98wga1.jpg

9b2hl7bbx16d1.jpeg

45c4dee0777a543be02023e162242f30.jpg

TRON+LEGACY+CLIPS+2.jpg

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Dwa dni temu obejrzałem Tron i Tron Legacy, bo kolejna część (Ares) dostała zwiastun, więc chciałem sobie przypomnieć poprzednie.
I przyłapałem się na tym, jak kręcą mnie te zimne laski z Legacy. Oj, zabawa z takimi to fantazja raczej z tych co nie do spełnienia, ale pomarzyć można...
2f43yjf98wga1.jpg

9b2hl7bbx16d1.jpeg

45c4dee0777a543be02023e162242f30.jpg

TRON+LEGACY+CLIPS+2.jpg
O tak! Lubię ten film za klimat i stroje! Gdzie to jest do obejrzenia? Jak schudnę ostatnie 4 kg to chyba sobie kupię coś w podobie, tylko gdzie to nosić, chyba tylko w domu 🤔

Mężczyzna

Mysterious1993

Cichy Podglądacz
- trójkąt MKK
- orgia
- seks w plenerze (realizacja już zaplanowana jak będzie cieplej :p)
- seks z shemale
- seks z kobietą 50+ (ja 32 w tym momencie)
- seks z kobietą 18-20
- seks z kobietą innej rasy: czarnoskóra, azjatka
;)

Mężczyzna

Marco85

Cichy Podglądacz
Moja ostatnia fantazja dotyczy pikantnych rozmów na jakimś komunikatorze, może czasem wspólna zabawa, wymiana doświadczeń. Z partnerką próbuje ale nie zawsze ma wenę