• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazje erotyczne, które chcielibyście spełnić

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Hej, spojrzałem na Twój login i teraz mi się skojarzyło że ta fantazja faktycznie ociera się o tantrę :) Cóż zrobić że to kuszące. Co prawda w pewnym momencie cieżko byłoby się opanować ale sam fakt próby, pomagania w wytrwaniu a zarazem nieznośnym podkręcaniu to coś mega pozytywnego :)
Ja ogólnie uwielbiam długi leniwy seks jako formę scalenia ciał. Ale do tego jest potrzebna partnerka która również tak czuje. Bo inaczej to typowy klasyczny suchy seks.
Nie no, widzę że mamy podobną częstotliwość fal😊. Dla mnie sam akt seksualny jest finałem, zwieńczeniem wcześniejszych pieszczot, gry wstępnej i innych czułostek. To jaki będzie ten finisz, zależy od tego jak się do niego przygotujemy. I dla mnie właśnie gra wstępna jest najpiękniejsza w całym seksie.

Masz zupełną rację, ta cielesność ukierunkowana na bliskość, sferę emocjonalną a nie na czystą cielesność ma dużo z tantry.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Idziemy we trójkę do klubu: Ja,moja przyjaciółka i kolega. Przyjaciółka ubrana w czarną sukienkę bandażowa mini i mega wysokie szpile. W klubie siada mu na kolanach a On wkłada łapska pod sukienkę ;)