• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Ewelina19

Cichy Podglądacz
ciekawa fantazja uwazam ze kazdy ma swoje fantazje jedne bardziej odwazne inne delikatne. ale jedno musze napisac kajdanki i bita smietanka to zarąbiste urozmaicenie zycia erotycznego uwielbiam to :) :D

ted

Biegły Uwodziciel
Nom bita smietanka fajna rzecz, lepsze niz miod czy inne tego typu kleiste substancje te ciezko zlizac :wink:

ted

Biegły Uwodziciel
No coz jesli to chlopak dziewczynei to spoko ale jednaj jesli to dziewczyna wysmaruje chlopaka to trzeba pamietac ze jednak faceci maja wiecej wlosow a te jak sie posklejaja to srednia przyjemnosc

Ewelina19

Cichy Podglądacz
:D po co od razu golić :D zawsze mozna dawać bitą smietanke w miejsca gdzie jest tych włosków mniej a nawet wcale ....:) a mój chłopak w sumie nie ma tak bardzo owłosionej klatki piersiowej wiec jest to bardzo przyjemne zlizywac z niej gdy jest przykuty to łóżka rózowymi kajdankami:)

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Takie cuś zalatuje mi trochę kiczem, no ale pewnie zwykłe metalowe są cokolwiek zimne, a to raczej nie idzie w parze z rozgrzanym ciałem :)

rose

Biegły Uwodziciel
po co od razu kajdanki.. w ostateczności wystarcza rozwiązany krawat.. :oops: niestety później są problemy z jego zawiązaniem.. :oops:

Ewelina19

Cichy Podglądacz
mojemu chciałam zdjecie kiedyś zrobić w kajdankach z różowym futerkiemale stanowczo protestował :D :D tylko nie wiem dlaczego :D :D moją fantazją jest uprawiac seks w przymierzalni w sklepie lub w windzie ale to zbyt nierealne do spełnienia bo mój chłopczyk woli zacisze pokoju :D a mogłoby być tak fajnie.... :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
ja nie lubię gadżetów typu kajdanki, kuleczki i te sprawy. Wolę sama coś zmajstrować. Kajdanki są nudne, kiczowate i w dodatku wszyscy o nich gadają i je mają- czyli to nie jest coś dla nas :D

Ja wolę tak jak Rose np. przywiązać krawatem lub chustką..

Inżynier

Biegły Uwodziciel
A i mnie wogóle nie kręcą żadne gadżety (mam słabą wyobraźnie :lol: ). Chociaż, z pewnością kiedyś spróbujemy się - z przytoczonymi wyżej - kajdankami, krawatami i ze wszystkim co wpadnie mam do głowy. Jeśli - w co wątpie - nam to "wpasi" to nie poprzestaniemy na jednym razie. Rose, Ewelino co jest takiego w spętaniu faceta?

kasiulla

Biegły Uwodziciel
to dobra zabawa na jeden raz. Jako urozmaicenie, coś nowego.. A nie jako stały element igraszkowy :)

(sorry że się odzywam mimo tego, że nie jestem ani Rose, ani Ewelina :p )