• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Żeby Laura uprawiała seks ze "zwykłym" facetem. Tzn. dotychczas każdy był jak z taśmy produkcyjnej: idealnie wysportowany,wyrzeźbiona klata,widoczne mięśnie,tacy,którym nic nie brakuje. Pytanie jak by to było gdyby facet nie był do końca w jej guście? Taki,który w "normalnych" relacjach nie miały szans ;) ?

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Jadę autobusem. Na siedzeniu obok siedzi atrakcyjna kobieta. Krótka spódniczka, rajstopy i bawi się pantofelkiem na szpilce kołysząc nim na palcach. Ja wpatruję się w to jak urzeczony i wiem, że ona to widzi. W pewnej chwili upuszcza pantofelek na podłogę, spogląda na mnie i mówi " załóż!". A ja nie zważając na innych ludzi przyklękam i zakładam bucik na jej zadbaną stopę. Później wysiadamy razem, ona zabiera mnie do swojego domu a tam odchodzi totalna dominacja...

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
https://hооkuрs-сhаt.pl/Ammy󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲
󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲
Hokus pokus, a sio, siło nieczysta:cautious:
🐶 owczarkiem poszczuję...on tylko tak miło wygląda. Ale wrrrrr.........

Mężczyzna

Pawko

Cichy Podglądacz
I bardzo słusznie, że nie masz zamiaru jej spełniać. Powtarzam to zawsze z uporem maniaka, również na tym forum, że to jest skrajna głupota i nieodpowiedzialność.
Też tak uważam bezpieczeństwo na drodze przede wszystkim a w razie czego można się na parę minut zatrzymać na jakimś poboczu lub parkingu

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
W krótkiej spódniczce stoję w zatłoczonym autobusie. Zaczynam czuć na tyłku jak twardnieje nieznajomemu za mną. On go dyskretnie wyjmuje, i dalej już bez pomocy rąk spódniczka się na nim podnosi, symulując bujanie autobusu, najpierw zaczyna mnie pieprzyć między udami, aż w końcu udaje mu się wejść pod majtki .........

Mężczyzna

Hakuzery

Cichy Podglądacz
W krótkiej spódniczce stoję w zatłoczonym autobusie. Zaczynam czuć na tyłku jak twardnieje nieznajomemu za mną. On go dyskretnie wyjmuje, i dalej już bez pomocy rąk spódniczka się na nim podnosi, symulując bujanie autobusu, najpierw zaczyna mnie pieprzyć między udami, aż w końcu udaje mu się wejść pod majtki .........
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Przypomniało mi się jak w wojsku przed Wielkanocą, jechałem pociągiem Zegrze-Warszawa, w tłoku, a przede mną, w konfiguracji jak u Ciebie jakaś małolata. Czytałem Lema i niczego nie zauważyłem i nie poczułem, dopiero jak oderwałem wzrok od książki to się okazało, że małolatka z prawie siną buzią, ledwo łapie oddech. Żeby nie parsknąć śmiechem szybko oczy w tekst i pozwoliłem jej dokończyć, zachowując w sekrecie, że twardość w spodniach z której korzystała, to świeca dymna w kieszeni :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Chciałabyś tak ?;)

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Przypomniało mi się jak w wojsku przed Wielkanocą, jechałem pociągiem Zegrze-Warszawa, w tłoku, a przede mną, w konfiguracji jak u Ciebie jakaś małolata. Czytałem Lema i niczego nie zauważyłem i nie poczułem, dopiero jak oderwałem wzrok od książki to się okazało, że małolatka z prawie siną buzią, ledwo łapie oddech. Żeby nie parsknąć śmiechem szybko oczy w tekst i pozwoliłem jej dokończyć, zachowując w sekrecie, że twardość w spodniach z której korzystała, to świeca dymna w kieszeni :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Zrozumiałe dlaczego jest zakaz przewożenia tego środkami komunikacji masowej.
Bo gdyby małolata bardziej się podjarała to wtedy.......ło panie

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:świeca dymna w kieszeni :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Chciałabyś tak ?;)
:love::love::love:
tenor.gif