• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Trójkąt z kolegą i jego dziewczyną, chciałbym być ich uległą seks zabawką, żeby jego dziewczyna wydawała mi rozkazy, które musiałbym posłusznie spełniać

Mężczyzna

Daniel42

Cichy Podglądacz
Przed ślubem miałem fantazje o seksie grupowym i parę razy udało się je zrealizowac o ile mozna mówić że trójkącik to seks grupowy.W noc poślubna się upilem a następnego dnia druhna pokazala mi filmik w telefonie jak moja zona z podkasana kiecką ślubną leży na jakimś stole a między jej udami co chwila podchodzi ktoś i wkłada w jej mokrą od spermy cipkę kutasa.Filmik trwał ok 10 minut a ja doliczylem się trzech.Druchna mi powiedziała że bateria jej sie kończła a ta zabawa trwała ponad dwie godziny

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Przed ślubem miałem fantazje o seksie grupowym i parę razy udało się je zrealizowac o ile mozna mówić że trójkącik to seks grupowy.W noc poślubna się upilem a następnego dnia druhna pokazala mi filmik w telefonie jak moja zona z podkasana kiecką ślubną leży na jakimś stole a między jej udami co chwila podchodzi ktoś i wkłada w jej mokrą od spermy cipkę kutasa.Filmik trwał ok 10 minut a ja doliczylem się trzech.Druchna mi powiedziała że bateria jej sie kończła a ta zabawa trwała ponad dwie godziny
A potem się obudziłeś.

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Oj pamiętam to wesele...