• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Kolejna fantazja której nie mam zamiaru spełnić, koncert gdzieś w plenerze, tłum ludzi, setki a może nawet tysiące, a ja się zakradam od tyłu na scenę i wbiegam na nią na golasa ;)

ladyaa

Cichy Podglądacz
Leżę właśnie w łóżku, zupełnie sama w domu... I mam ochotę, żeby ktoś obcy wszedł do mojego mieszkania, zerżnął mnie i po prostu wyszedł. Jak o tym myślę, czuję łaskotanie w brzuchu, aczkolwiek gdyby się tak stało... Pewnie nie byłabym w stanie nawet się poruszyć ze strachu 😅

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Leżę właśnie w łóżku, zupełnie sama w domu... I mam ochotę, żeby ktoś obcy wszedł do mojego mieszkania, zerżnął mnie i po prostu wyszedł. Jak o tym myślę, czuję łaskotanie w brzuchu, aczkolwiek gdyby się tak stało... Pewnie nie byłabym w stanie nawet się poruszyć ze strachu 😅
I właśnie tak to jest z niektórymi fantazjami, lepiej niech pozostaną w sferze fantazji 😅

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Fantazja z pogranicza: jesteśmy na plaży nudystów. Obcy facet balsamuje piersi Laury. Biorąc pod uwagę jak są wrażliwe to sutki od razy sztywne by były :)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Idziemy w trójkę do kawiarni/restauracji. Tam nowy znajomy Laury pieści Ją i wszyscy to widzą ;)

Mężczyzna

bigbobo97

Cichy Podglądacz
Ja myślę, że szantażowanie byłej partnerki ostrymi filmikami i zdjęciami lub rozmowami. I wymuszanie na niej zjawienia się gdzie chcesz i do zrobienia czego chcesz. Ale jednak moralnie wątpliwe

Kobieta

Fishka

Cichy Podglądacz
Mój stomatolog ma w sobie coś takiego, że mam ochote zamienić się miejscami i zajrzeć językiem do jego gardła. Ale może lepiej nie 😃