Kolejna fantazja której nie mam zamiaru spełnić, koncert gdzieś w plenerze, tłum ludzi, setki a może nawet tysiące, a ja się zakradam od tyłu na scenę i wbiegam na nią na golasa
Zbieramy się w grupę swingersów. Spotkania odbywają się w ten sposób, że umawiamy się na grupowy gangbang jednej naszej partnerki. Po kolei, co tydzień doświadczamy grupowo inną partnerkę.
Moja fantazja, co prawda chcialbym ja spelnic ale niestety nie da sie, a mianowicie chcialbym widziec jak moja zona kocha sie z kobieta. Nie spelni sie, dlatego ze zona nie ma ciagotek do kobiet. Probowalem kilka razy, niestety nic z tego nie wyjdzie. Ale pomarzyc wolno.
Leżę właśnie w łóżku, zupełnie sama w domu... I mam ochotę, żeby ktoś obcy wszedł do mojego mieszkania, zerżnął mnie i po prostu wyszedł. Jak o tym myślę, czuję łaskotanie w brzuchu, aczkolwiek gdyby się tak stało... Pewnie nie byłabym w stanie nawet się poruszyć ze strachu
Leżę właśnie w łóżku, zupełnie sama w domu... I mam ochotę, żeby ktoś obcy wszedł do mojego mieszkania, zerżnął mnie i po prostu wyszedł. Jak o tym myślę, czuję łaskotanie w brzuchu, aczkolwiek gdyby się tak stało... Pewnie nie byłabym w stanie nawet się poruszyć ze strachu
Fantazja z pogranicza: jesteśmy na plaży nudystów. Obcy facet balsamuje piersi Laury. Biorąc pod uwagę jak są wrażliwe to sutki od razy sztywne by były
Ja myślę, że szantażowanie byłej partnerki ostrymi filmikami i zdjęciami lub rozmowami. I wymuszanie na niej zjawienia się gdzie chcesz i do zrobienia czego chcesz. Ale jednak moralnie wątpliwe
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.