• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Ja fantazjuje o trójkącie z koleżankami mojej żony. Pewnie znając życie taki trójkąt jest najłatwiejszy do ogarnięcia. (miałem kilka i wiem, że dziewczyny jak popiją są otwarte). Tylko później może być moralniak, więc nawet nie poruszam tematu, a temat trójkątów jest u nas omawiany. Jednak mam takie dwie, które miałbym ochotę przelecieć :)

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Poznać jakiegoś młodego chłopaka, prawiczka. Wprowadzić go w ten cudowny, erotyczny świat i zrobić z niego swojego sex slave.
Moja pierwsza dziewczyna, która była doświadczona tak mnie wprowadzała, i z nią miałem pierwszy raz, może nie zrobiła slave, ale, ja zrobiłem z niej

Mężczyzna

Niesforny

Cichy Podglądacz
Poznać jakiegoś młodego chłopaka, prawiczka. Wprowadzić go w ten cudowny, erotyczny świat i zrobić z niego swojego sex slave.
Może nie prawiczek, może już nie taki młody...ale chętnie dam się wprowadzić w Twój Świat :) a może uda nam się połączyć dwa światy lub całą galaktykę?