Ale 105? czy Bosto?Seks z syreną
Ale 105? czy Bosto?Seks z syreną
Podoba mi się ten klasykinny zaś klasyk na bank by powiedział ze ciebie też nie można zjeść ale wydymać to już sie da zrobić
Skąd ?skąś znam ten twój avek
Bzdura. Właśnie po to istnieje fetysz CNC (consensual non consent; 'udawany' gwałt), aby obie strony (u kobiet przymuszenie także jest nad wyraz częstą fantazją) mogły zaspokoić swoje fantazje bez realizowania ich w rzeczywistości. To tak jakby powiedzieć, że granie w gry wideo i zabijanie w nich ludzi to bycie o krok od realnego morduFantazja, fantazją nie ma w niej przemocy, wszyscy się na to zgadzają , moim skromnym zdaniem nie ma nic w tym zdrożnego. Gorzej gdybyś fantazjował o przemocy, gwałtach czy podobnych sprawach. Bo wiesz od fantazji do ich realizacji to już mały kroczek !
Pewnie trudna w realizacji...Fajna fantazja , dlaczego nie chcesz aby się spełniła ?
W latach 90-tych to była codzienność Teraz bardzo trudno o to...Pewnie trudna w realizacji...
Chyba że będzie to wcześniej zaplanowane .W latach 90-tych to była codzienność Teraz bardzo trudno o to...
Moja jest jeszcze trudniejsza do zrealizowania@Martin 101 trudna do realizacji fantazja @tupcio ma rację
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 33 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 18 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |