Ale 105? czy Bosto?Seks z syreną![]()
Ale 105? czy Bosto?Seks z syreną![]()
Podoba mi się ten klasykinny zaś klasyk na bank by powiedział ze ciebie też nie można zjeść ale wydymać to już sie da zrobić![]()
Skąd ?skąś znam ten twój avek![]()
![]()
![]()
Bzdura. Właśnie po to istnieje fetysz CNC (consensual non consent; 'udawany' gwałt), aby obie strony (u kobiet przymuszenie także jest nad wyraz częstą fantazją) mogły zaspokoić swoje fantazje bez realizowania ich w rzeczywistości. To tak jakby powiedzieć, że granie w gry wideo i zabijanie w nich ludzi to bycie o krok od realnego morduFantazja, fantazją nie ma w niej przemocy, wszyscy się na to zgadzają , moim skromnym zdaniem nie ma nic w tym zdrożnego.Gorzej gdybyś fantazjował o przemocy, gwałtach czy podobnych sprawach. Bo wiesz od fantazji do ich realizacji to już mały kroczek !
Pewnie trudna w realizacji...Fajna fantazja , dlaczego nie chcesz aby się spełniła ?
W latach 90-tych to była codziennośćPewnie trudna w realizacji...
Chyba że będzie to wcześniej zaplanowane .W latach 90-tych to była codziennośćTeraz bardzo trudno o to...
Moja jest jeszcze trudniejsza do zrealizowania@Martin 101 trudna do realizacji fantazja @tupcio ma rację
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Fantazja warta uwagi | Fantazje erotyczne | 0 | |
T | Moja rogata fantazja | Fantazje erotyczne | 60 | |
K | Fantazja o puszczaniu się | Fantazje erotyczne | 52 | |
H | Niespełniona fantazja... | Masturbacja | 5 | |
D | Fantazja moja i męża... | Fantazje erotyczne | 12 |