• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Obserwuje

Cichy Podglądacz
Ja kiedyś chciałem poczytać rozmowy swojej kobiety z jej koleżankami po jakichś jej jednorazowych przygodach. Oczywiście za jej zgodą. Nie wiem czy takie rozmowy się w ogóle odbywały, ale zdarza mi się, że wyobrażam sobie jak do czegoś doszło i ciekawi mnie, jak mogła to jakieś zaufanej osobie relacjonować "na swiezo", opisywać, jak to robili itd.

Ale nigdy tego nie zrobiłem.

Mężczyzna

sanitariusz

Nowicjusz
Fantazja, fantazją nie ma w niej przemocy, wszyscy się na to zgadzają , moim skromnym zdaniem nie ma nic w tym zdrożnego. :) Gorzej gdybyś fantazjował o przemocy, gwałtach czy podobnych sprawach. Bo wiesz od fantazji do ich realizacji to już mały kroczek !
Bzdura. Właśnie po to istnieje fetysz CNC (consensual non consent; 'udawany' gwałt), aby obie strony (u kobiet przymuszenie także jest nad wyraz częstą fantazją) mogły zaspokoić swoje fantazje bez realizowania ich w rzeczywistości. To tak jakby powiedzieć, że granie w gry wideo i zabijanie w nich ludzi to bycie o krok od realnego mordu

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Samochód zajeżdża mi drogę, a w nim 5 osób, grożą mi że mam robić co mi karzą bo inaczej zrobią mi krzywdę, zabierają mi telefon, pieniądze i buty, któraś z osób mówi do mnie rozbieraj się cały do naga dawaj wszystkie ciuchy i robię to co mi każą, następnie odjeżdżają samochodem z moimi rzeczami a ja musze wracać na golasa przez całe miasto w godzinach szczytu :D

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
@col.Greg na moich rejonach jeszcze 15-20 lat temu różne dziwne tego typu sytuacje miały miejsce, słyszałem nawet historię o jednym gościu, który 5 km musiał iść pieszo do domu mając na sobie tylko buty i skarpetki :D

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Discovery57

Seks Praktykant
Moje fantazje, pragnienia czy ukryte tęsknoty staram się realizować a Twoje marzenie jest do zrealizowania. Mam konto na takim portalu gdzie takie rzeczy to normalka, wystarczy mieć odwagę i wybrać odpowiednią osobę, oczywiście nie zapomnij o słowie klucz - bezpieczeństwa.
Pozdrawiam