• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Fantazja, której nie mam zamiaru spełnić :)

Kobieta

Abigail

Cichy Podglądacz
do tamtego momentu to mu mój temperament nie przeszkadzał, wręcz przeciwnie strasznie był zadowolony, ale widocznie wówczas pozwolił sobie za dużo wcześniej , ze trzeci raz ze mną było już za dużo

Kobieta

Abigail

Cichy Podglądacz
Może to akurat był nie jego dzień nie bym go bronił
na pewno nie jego dzień , ale powiedział byś tak swojej dziewczynie którą to podobno kochasz, jeszcze w dodatku po dziwnej imprezie na którą ją zaciągnąłeś, no może nie tyle zaciągnąłeś, bo ona udawała ze nie wie o co chodzi a ty udawałeś że nie wiesz że ona wie

Mężczyzna

Rogacz&hotka

Podrywacz
na pewno nie jego dzień , ale powiedział byś tak swojej dziewczynie którą to podobno kochasz, jeszcze w dodatku po dziwnej imprezie na którą ją zaciągnąłeś, no może nie tyle zaciągnąłeś, bo ona udawała ze nie wie o co chodzi a ty udawałeś że nie wiesz że ona wie
No jasne że nie z tym że u nas żona zawsze wie na jaką imprezę idzie i tak samo ja.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Moja fantazja to bycie profesjonalnym męskim striptizerem, który występuje na wieczorach panieńskich :) ale nie do spełnienia, bo nie mam do tego ani wyrzeźbionego ciała ani dużego argumentu między nogami 🤣

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Wiadomo że lepiej kogoś kogo nie widuje się często żeby nie było później jakiś niezręcznych sytuacji, ale fantazja to fantazja ;) mam nawet taką fantazję o byciu niewolnikiem bi jakiejś parki facet i kobieta 😜