Nie Ma Takiej Lol
A np zamiast wosku, kostkę lodu któraą prowadzę po twoim ciele i potem wkładam ją do środka by się już całkiem rozpuściła w Tobie.Mam coś dziwnego . Część fantazji chciałabym rzeczywiście wprowadzić w życie, a część hmmm.... Fantazjuję sobie, ale chyba nigdy nie odważyłabym się tego zrobić. I chyba nawet bym nie chciała. Też tak macie? Po co w takim rodzą się we mnie takie rzeczy??
Np. coś takiego. Facet zwiąże mi ręce, przykujuje je do ramy od łóżka, rozleje na mnie gorący wosk ze świeczek. Będzie się ze mną kochał dość ostro (gryzienie itd), skończy na moim brzuchu, czy piersiach. Następnie zapakuje mnie do bagażnika samochodu, wywiezie do lasu i tam na zielonej łączce mała powtórka
A skoro nie mam zamiaru wprowadzać tego w życie, to czy powinnam podzielić się tym z partnerem? Nie odbierze tego jako jakieś zboczenie?
Wow,.. Ale To Jest Perwersyjne ...Ja mam fantazję taką. Jestem u lekarza ginekologa i przeprowadza mi badania, najpierw na fotelu a później na łóżku. Po wszystkim wyciąga swój sprzęt i bada jeszcze dogłębniej. Na koniec robię mu loda a on mi minete.
Dlaczego jest tylko fantazjąWow,.. Ale To Jest Perwersyjne ...
Srakazm ...To Tak Zużyta Fantazja Jak Seks Pod Prysznicem Nic Dziwnego Że Ludzie Wolą Się Ruchać Z Obcymi, Mając Już KogośDlaczego jest tylko fantazją
Może dla Ciebie ZużytaSrakazm ...To Tak Zużyta Fantazja Jak Seks Pod Prysznicem
Nie wiem po co komentujesz, każdy ma jakąś fantazję. Ja mam taką i nic Ci do tego.Srakazm ...To Tak Zużyta Fantazja Jak Seks Pod Prysznicem Nic Dziwnego Że Ludzie Wolą Się Ruchać Z Obcymi, Mając Już Kogoś
Badam Co Ludzi Kręci,.. Ale Widzę Że Monotonność Jest Genetycznie Przekazywana Dalej, Z Pokolenia Na PokolenieNie wiem po co komentujesz, każdy ma jakąś fantazję. Ja mam taką i nic Ci do tego.
Lepiej nie komentuj.Badam Co Ludzi Kręci,.. Ale Widzę Że Monotonność Jest Genetycznie Przekazywana Dalej, Z Pokolenia Na Pokolenie
a Ty wiesz, kiedy się używa dużych liter ?Badam Co Ludzi Kręci,.. Ale Widzę Że Monotonność Jest Genetycznie Przekazywana Dalej, Z Pokolenia Na Pokolenie
Już zazdroszczę temu lekarzowiJa mam fantazję taką. Jestem u lekarza ginekologa i przeprowadza mi badania, najpierw na fotelu a później na łóżku. Po wszystkim wyciąga swój sprzęt i bada jeszcze dogłębniej. Na koniec robię mu loda a on mi minete.
Ja mam... I to takie że sam się ich boję. I za żadne skarby świata nie zrealizuje ich jak również doganiam takie myśli z mojej głowy za wszelką cenęNie Ma Takiej Lol
Będzie zadowolony, Ty też ale nie licz na tak dogłębne badaniaWow,.. Ale To Jest Perwersyjne ...
Znam z doświadczenia taki przypadek ( kobietę) która poznała takiego fotografa... Rżnął jak z całych sił jak ostatnią sukę...mimo że ona była mężatka. Pamiętam z jaką ekscytacją o nim opowiadała. Było widać w jej oczach że to z nim miała.najlepszy sex w życiuChciałabym zrobić sobie rozbieraną sesję zdjęciową u takiego fotografa amatora erotomana, który pod pretekstem ustawiania mnie do zdjęć porządnie by mnie obmacał.
Druga fantazja wiąże się z masażem kręgosłupa, który zmienia się w masaż piersi.
Trzecia rzecz to chciałabym kiedyś spróbować klamerek na sutki.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Fantazja na trójkąt | Fantazje erotyczne | 23 | |
D | Fantazja o zabawie bi z facetem | Fantazje erotyczne | 17 | |
Fantazja typu Taboo | Seks | 1 | ||
A | Zrealizowana fantazja | Fantazje erotyczne | 0 | |
moja strasznie dziwna fantazja | Fantazje erotyczne | 6 |