• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Facesitting . Czy lubicie takie zabawy . Pytanie do Panów jak i do Pań

Facesitting

• Facesitting

Votes: 53 96,4%
  • Facesitting

Votes: 24 43,6%

• Total voters
    55
Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Mało jeszcze probowalem, ale ciekawi mnie to. Mam fantazje, żeby dominujący, przystojny mężczyzna siedział mi na buzi, pieprząc kobietę... albo i bez niej xD ale za to posuwając mnie w usta

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Żebym nie miał kilka kg za dużo to chętnie bym się zgłosił.
haha, mozesz siasc delikatnie xD ale to nie to samo. Chodzi mi o coś w stylu - kolega z osiedla, łobuz, ktory po prostu unieruchamia mnie udami i siedzeniem mi na twarzy, od wejścia praktycznie. Wali na mnie konia, patrzy mi w oczy z gory, a ja jestem zmuszony oddychać (z trudem) tylko tym powietrzem, jakie ma w tyłku.

Mężczyzna

Żużel

Cichy Podglądacz
Uwielbiam! Zdecydowanie moja ulubiona pozycja jeśli chodzi o takie pieszczoty. A jak jeszcze w tym czasie ona złapie mnie za włosy i dociśnie ciałkiem mocniej to już wogóle temperatura mi skacze poza skalę

Mężczyzna

Nautilus

Seks Praktykant
Lubię podczas seksu powiedzieć, że chce spróbować teraz jej cipki. Takiej jeszcze niesamowicie gorącej i mokrej. Gdy to się stanie, najczęściej przyciągam jej biodra mocniej do twarzy.
Najlepiej gdy w tej pozycji dojdzie dwa, trzy razy. Dosłownie tonę w jej soczkach, swojej slinie. Nie orzeszkadza mi nawet kiedy coś poleci z cewki moczowej. Wiem , że jest jej wtedy przyjemnie.
Później jeszcze mam ochotę na ciąg dalszy bzykania. Cipka po orgazmie jest też taka inna w kontakcie z penisem.

Mężczyzna

Łuki

Biegły Uwodziciel
kiedyś kochanka siadała mi na twarzy szeroko rozwartą cipą, fenomen jej cipy polegał na tym miała zawsze mokre majtki, można było pić z jej cipy, zawsze była podniecona a soki jej ściekały po udach
Zlizywales to co do kropelki. Czy robiła to w formie dominacji żeby cię poddusić?

Mężczyzna

roox

Cichy Podglądacz
Zlizywales to co do kropelki. Czy robiła to w formie dominacji żeby cię poddusić?
sam do konca nie jestem pewien, miała piękną szeroką pizdę z której ciągle ciekły soki, były smaczne , czasami prosiłem żeby mi usiadła cipą na ustach, lubiałem ten widok jej cipy, jej pięknych nóg szeroko rozkraczonych nad moją twarzą

Mężczyzna

Łuki

Biegły Uwodziciel
sam do konca nie jestem pewien, miała piękną szeroką pizdę z której ciągle ciekły soki, były smaczne , czasami prosiłem żeby mi usiadła cipą na ustach, lubiałem ten widok jej cipy, jej pięknych nóg szeroko rozkraczonych nad moją twarzą
Super pozazdrościć

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Fantastycznie poczuć jak gorąca soczysta cipka okleja ci usta i twarz jest później cała mokra i klejąca. Szczyt marzeń.