• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Facesitting . Czy lubicie takie zabawy . Pytanie do Panów jak i do Pań

Facesitting

• Facesitting

Votes: 51 96,2%
  • Facesitting

Votes: 23 43,4%

• Total voters
    53
Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
W sumie zakończyłaś tym temat po stronie Pań, ja nie znam żadnej która tego nie lubi. :)
Ja akurat miałem okazję spotkać jak narazie jedna kobietę która za tym nie przepada bo twierdzi że to nie chigdzieniczne natomiast pozostałe to schodzić nie chciały i nie przejmowały się czy facet wącha i pupę czy nie.

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
W sumie zakończyłaś tym temat po stronie Pań, ja nie znam żadnej która tego nie lubi. :)
Moja była. Tylko położyła się i rozchyliła uda. Wielokrotnie mówiłem, by spróbować innej pozycji, choćby przy lizaniu. Jak kamieniem w beton... A potem się dziwiła, że 3 lata bez seksu, bo już mi się nie chciało non stop tego samego scenariusza odklepywać...
Jednak kobieta, która dosiada twarz jest dużo fajniejsza :love:

Kobieta

missprostitute

Seks Praktykant
Moja była. Tylko położyła się i rozchyliła uda. Wielokrotnie mówiłem, by spróbować innej pozycji, choćby przy lizaniu. Jak kamieniem w beton... A potem się dziwiła, że 3 lata bez seksu, bo już mi się nie chciało non stop tego samego scenariusza odklepywać...
Jednak kobieta, która dosiada twarz jest dużo fajniejsza :love:
Jak można żyć 3 lata bez seksu? 🥲

A facesitting uwielbiam 🥰

Mężczyzna

Arcykąsek

Seks Praktykant
Zdecydowanie tak

Lubię czuć wargi sromowe jak przesuwają się po moich ustach
strasznie się nakrecam .Moja lubi tak dochodzić kilka razy nie schodząc z mojej twarzy

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Jakbym zginął uduszony przez kobietę która usiadła mi na twarzy, to chcę mieć to wyryte na nagrobku.
Gdybyś został pochowany na wesołym cmentarzu w Sapancie (w Rumunii), to dałoby się to zrobić. ;) Na pewno by tak było.
Uwielbiam Twój humor 😚
Też uwielbiam jego poczucie humoru. Mega pozytywny gość z tego druha Borucha.
Tylko czy aby na pewno go nie uduszę
Zgłaszam się na ochotnika do sprawdzenia tego. ;) Ogólnie to można robić np. sekundową przerwę co jakiś czas w celu uniknięcia ryzyka. :) Albo wymyślić jakąś inną asekurację.

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Jak można żyć 3 lata bez seksu? 🥲

A facesitting uwielbiam 🥰
No też się zastanawiam czasami. Ale całe szczęście mamy ręce i masturbację (dlatego podobno Tyranosaurus Rex chodził wiecznie wkurwiony bo miał krótkie rączki :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: ). Niestety jak coś jest monotonne, non stop takie samo i nudne, to już się odechciewa...
Za to kobietę dosiadającą moją twarz zawsze lubię podrażnić językiem :love: