• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Faceci bi

Mężczyzna

Kaziczek

Podrywacz
Jestem ale niepraktykujący. Ciekawi mnie bardzo skąd w nas to się wzięło. Jak duży odsetek mężczyzn też tak ma w mniejszym czy większym stopniu? Zawsze ciekawiło mnie ludzkie zachowanie. W moim przypadku było to zaciekawienie jak bardzo różnie się pod względem fizycznym od znajomych. Do dziś pozostaje mi to poczucie porównywania się z innymi. Fajne tutaj jest to, że można poznać tak wiele historii, które w różnoraki sposób kształtują człowieka. Pozostanie w tej sferze ciekawości jest dla mnie wystarczająca i nie myślałem nigdy o przekraczaniu granicy. Jednak poznanie każdego z Was, tu na forum, jest dla mnie dużym wsparciem w budowaniu własnej tożsamości. A jak jest, było u Was?
Mi nawet przez myśl nie przeszło to żeby jakiego faceta złapać za kutaska a co dopiero wziąć do go usta i ssać. Zasnąłem po pijaku u szwagra w łóżku i jak się obudziłem to juz mi go pieścił i zaczął ssac i było bardzo przyjemnie, odwdzięczyłem się tym samym i na tym się zakończyło moje bisiowanie. Po kilku latach mieliśmy imprezę na dwie pary, tak nam się to spodobało że kontynuowaliśmy te spotkania co tydzień aż którego razy zaczęliśmy grać w butelkę i po chwili byliśmy juz prawie nadzy a po jednym z rozkazów mojej żony gra sie skończyła i zaczął się piekny sex z żoną kolegi, ale nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego ale podczas dalszych zabaw poczułem ,ze ktoś mi ssa kutaska i nie była to moja żona bo ona ssała jemu a jego żona coś tam mówiła wiec jedyną możliwą osoba która mi ssała był kolega :) no i jak się nim nabawił to i ja się wziąłem za jego bacika a po chwili nasze żony zaczęły się zabawiać swoimi ciałami na co my z kolega bardzo "emocjonalnie" zareagowaliśmy bo ani on ani ja nie widzieliśmy wcześniej jak kobitka kobietce lize cipke. Po tych ekscesach spodobało nam sie to bardzo i bardzo często ale juz tylko we dwóch stosowaliśmy wobec siebie "przemoc" i ssaliśmy sobie na wzajem i tak mi zostało do dziś, uwielbiam mieć kutaska w ustach.

Mężczyzna

Krudo1745

Cichy Podglądacz
Mi nawet przez myśl nie przeszło to żeby jakiego faceta złapać za kutaska a co dopiero wziąć do go usta i ssać. Zasnąłem po pijaku u szwagra w łóżku i jak się obudziłem to juz mi go pieścił i zaczął ssac i było bardzo przyjemnie, odwdzięczyłem się tym samym i na tym się zakończyło moje bisiowanie. Po kilku latach mieliśmy imprezę na dwie pary, tak nam się to spodobało że kontynuowaliśmy te spotkania co tydzień aż którego razy zaczęliśmy grać w butelkę i po chwili byliśmy juz prawie nadzy a po jednym z rozkazów mojej żony gra sie skończyła i zaczął się piekny sex z żoną kolegi, ale nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego ale podczas dalszych zabaw poczułem ,ze ktoś mi ssa kutaska i nie była to moja żona bo ona ssała jemu a jego żona coś tam mówiła wiec jedyną możliwą osoba która mi ssała był kolega :) no i jak się nim nabawił to i ja się wziąłem za jego bacika a po chwili nasze żony zaczęły się zabawiać swoimi ciałami na co my z kolega bardzo "emocjonalnie" zareagowaliśmy bo ani on ani ja nie widzieliśmy wcześniej jak kobitka kobietce lize cipke. Po tych ekscesach spodobało nam sie to bardzo i bardzo często ale juz tylko we dwóch stosowaliśmy wobec siebie "przemoc" i ssaliśmy sobie na wzajem i tak mi zostało do dziś, uwielbiam mieć kutaska w ustach.
Bardzo ciekawe jest to, co sprawia, że w człowieku przesuwa się ta granica. Od całkowitego nie chcenia kontaktów, udało Ci się przełamać lody i dzisiaj czerpiesz z tego przyjemność. Mega ciekawe

Mężczyzna

Kaziczek

Podrywacz
Bardzo ciekawe jest to, co sprawia, że w człowieku przesuwa się ta granica. Od całkowitego nie chcenia kontaktów, udało Ci się przełamać lody i dzisiaj czerpiesz z tego przyjemność. Mega ciekawe
Sam nie wiem, jak to się stało , to wszystko było całkiem po za moimi zainteresowaniami i sexem aż do tego pierwszego razu i nagle się wszystko zmienia.

Mężczyzna

kyiubi

Nowicjusz
do calowania i jakis czulosci z meszczyzna to ja sie nigdy nie przeknam ale walenie sobie na wzajem lub obciaganie z koncem w ustach to tak podobalo mi sie

Mężczyzna

kyiubi

Nowicjusz
a jak z analnymi zabawami u was bo u mnie tak ze ja mam cos takiego jak orgazm chyba tylko zawsze sam to robie

Mężczyzna

Krudo1745

Cichy Podglądacz
Ostatnio udało mi się popisać nieco na forum i powymieniać życiowymi radami. Tak jak wcześniej pisałem, najbardziej ciekawi mnie skąd się u nas biorą te zapędy biseksualności. Najciekawsze jest wtedy, gdy ktoś uświadamia to sobie już w dorosłym życiu. Ta niewielka chwila, która na całe życie zmienia wszystko. Wykorzystałem okazję i wspólnie zwaliłem sobie na kamerce :) ciekawa przygoda, bo człowiek nie musi się tak za bardzo krępować online. Dla niezdecydowanych warto spróbować.

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
,,Wykorzystałem okazję i wspólnie zwaliłem sobie na kamerce :) ciekawa przygoda, bo człowiek nie musi się tak za bardzo krępować online. Dla niezdecydowanych warto spróbować.,,

takie walenie na kamerce to raczej kiepska przygoda. wspólne zadowalanie się na żywca to jest to.
czucie jak twardnieje wacek a później następuje jego erupcja to jest to co faceci lubią najbardziej.

Mężczyzna

Rafal45bb

Cichy Podglądacz
Poznam faceta lub parę MM MK do wspólnego walenia przez kamerkę. Ja z bardzo małym doświasczeniem jedno walenie przez neta wymiana swoich sex zdjęć i filmów. Bez wulgaryzmów w miarę szczupły/szczuplì. Zapraszam na priv.

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Do całowania to bym się przymusił... ale obciągnąć mam mega ochotę, jak tyłek ładny i zgrabny to wylizać też mam ochotę. Myślę że jak by koleś miał ładne i zadbane stopy to paluszki też bym possał...