Myślę że łatwiej jest jak masz w czym wybierać niż jak faceci nie dostają nawet odpowiedzi od kobiet i nie ma z kim pisaćJa bym nie rozpatrywał tego w kategoriach "dziwności". To, że ma spam nie znaczy, że są to wiadomości warte uwagi
Myślę że łatwiej jest jak masz w czym wybierać niż jak faceci nie dostają nawet odpowiedzi od kobiet i nie ma z kim pisaćJa bym nie rozpatrywał tego w kategoriach "dziwności". To, że ma spam nie znaczy, że są to wiadomości warte uwagi
Też racja.Myślę że łatwiej jest jak masz w czym wybierać niż jak faceci nie dostają nawet odpowiedzi od kobiet i nie ma z kim pisać
Otóż to. Poza tym portale to nie droga do poznania kogoś wartościowego.Ja bym nie rozpatrywał tego w kategoriach "dziwności". To, że ma spam nie znaczy, że są to wiadomości warte uwagi
Nie rozumiesz. Nie ma w czym wybierać.Myślę że łatwiej jest jak masz w czym wybierać niż jak faceci nie dostają nawet odpowiedzi od kobiet i nie ma z kim pisać
Nie zgadzam się absolutnie. Jak najbardziej można poznać wiele, wiele wartościowych osób na portalach.Otóż to. Poza tym portale to nie droga do poznania kogoś wartościowego.
Okay. I'm confused. Where's the point then?
Może jest mi pisana samotność.Okay. I'm confused. Where's the point then?
hmm ja jestem z dziewczyną od 5 lat poznaną na badoo także hmmOtóż to. Poza tym portale to nie droga do poznania kogoś wartościowego.
Miałam tam konto. To portal do szukania na sex. Pisali do mnie albo brzydale, albo prawiczki, albo amatorzy milf, albo rozwodnicy, żonaci, zboczeńcy, alkoholicy, umysłowo niepełnosprawni. Tam nie ma nikogo normalnego.hmm ja jestem z dziewczyną od 5 lat poznaną na badoo także hmm
Coraz bardziej nie rozumiem Miałaś tam konto, czyli szukałaś partnera i kwalifikujesz wszystkich jako "brzydale, albo prawiczki, albo amatorzy milf, albo rozwodnicy, żonaci, zboczeńcy, alkoholicy, umysłowo niepełnosprawni"? To chyba nie jest najlepsze podejście chcąc umówić się na randkę...Miałam tam konto. To portal do szukania na sex. Pisali do mnie albo brzydale, albo prawiczki, albo amatorzy milf, albo rozwodnicy, żonaci, zboczeńcy, alkoholicy, umysłowo niepełnosprawni. Tam nie ma nikogo normalnego.
no tak ten no yyy, mając 40 lat, chcesz znaleźć 40 letniego ogiera bez żadnych przejść, doświadczonego w seksie przystojnego i umięśnionego jak z komedii romantycznych, niepalącego i niepijącego? Rozwodnik, wdowiec prawiczek czy brzydki to osoba nienormalna ok , to ja ide stąd, bo tu nie ma z kim gadaćMiałam tam konto. To portal do szukania na sex. Pisali do mnie albo brzydale, albo prawiczki, albo amatorzy milf, albo rozwodnicy, żonaci, zboczeńcy, alkoholicy, umysłowo niepełnosprawni. Tam nie ma nikogo normalnego.
Dlatego poprosiłem o dodatkowe informacje, najlepiej opisanie całej historii. Abyśmy mogli się do czegoś odnieść, znali powody i cele...Sam fakt braku doświadczenia seksualnego o niczym konkretnym nie świadczy - i dotyczy to obu płci.
Przyczyny bywają różne. Np. brak popędu seksualnego albo uprzedzenie do seksu albo wychowanie w lęku przed seksem albo brak powodzenia albo zahamowania wynikające jeszcze z czego innego.
Brak popędu seksualnego też może mieć różne przyczyny.
Słuszna uwaga, do tego gdzie na SF? Mowie za siebię, normalny się nie czuję i napewno nie jestemDziwne, że pytasz ludzi co sądzą o 40 letniej dziewicy jak sama uważasz, że prawiczek jest osobą nienormalną
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | 27 letnia dziewica | Pierwszy raz | 48 | |
V | Ginekolog pierwszy raz dziewica | Sprawy kobiet | 12 | |
V | Dziewica 24 lata | Pierwszy raz | 118 | |
L | Ja prawiczek ona już dawno nie dziewica | Związki | 1 | |
I | Czy dziewica przestanie być "ciasna" po pierwszym razie? | Pierwszy raz | 45 |