• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyny, lubicie sobie penetrować cipkę różnymi przedmiotami?

N

Napalona_Lesba

Guest
Bo ja uwielbiam 💦🔥 I to nie tylko dildem czy wibratorem, ale i takimi przedmiotami z pozoru nie stworzonymi do masturbacji 😉 Z warzyw sprawdza się u mnie cukinia, ja jestem już po wielokrotnym fistingu, więc ogórek jest już dla mnie trochę za wąski (dildo większość też już w sumie). Uwielbiam się zadowalać szklaną butelką po piwie, ale teraz już nie od strony szyjki, tylko denka💦💦💦🔥🔥🔥

Kobieta

Nimfa69

Biegły Uwodziciel
Nie lubię takich przedmiotów, ponieważ nie są higieniczne, wolę profesjonalne 😉.

Jak mówisz, że takie szerokie sobie wkładasz to aż przechodzi przeze mnie dreszcz 🥶 bo mi takie średnice nie wejdą

Mężczyzna

Karol1234

Cichy Podglądacz
Uhuhu, to juz kolezanka zaszalala. Denkiem od butelki? Tak zapytam z ciekawosci, jaka juz masz srednice na spoczynku? Ale serio pytanie

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
Bo ja uwielbiam 💦🔥 I to nie tylko dildem czy wibratorem, ale i takimi przedmiotami z pozoru nie stworzonymi do masturbacji 😉 Z warzyw sprawdza się u mnie cukinia, ja jestem już po wielokrotnym fistingu, więc ogórek jest już dla mnie trochę za wąski (dildo większość też już w sumie). Uwielbiam się zadowalać szklaną butelką po piwie, ale teraz już nie od strony szyjki, tylko denka💦💦💦🔥🔥🔥
o wow, super, uwielbiam pojemne cipki, a fisting to moje niespełnione marzenie. Generalnie wiem że faceci zazwyczaj wolą jak kobieta ma małą ciasną cipkę, ale ja mam inaczej i wolę jak cipka jest mocno rozciągnięta luźna i dużo się w niej mieści, pracuję nad tym żeby żona miała już tak mocno rozciągniętą żebyśmy mogli spróbować fistingu.

Malini1895

Cichy Podglądacz
Ja posiadam rozbudzający zmysły przedmiot o ciekawym kształcie 😁 Z ciekawości przymierzyłem czy jest w stanie wejść na niego gumka i udało się!
d9e01b1373629239.jpg

Berło dla królowej 😛

Kobieta

Łucja

Cichy Podglądacz
A macicę jeszcze masz, czy już po chodniku ciągniesz jak idziesz?

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry