• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dziewczyny, czy kręci Was gangbang?

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
No to kolejne wyzwanie dla młodej pary to spotkanie w kole gospodyń wiejskich by sprawdzić, czy młoda małżonka potrafi lepić pierogi. A potem dla meżusia jakiś test.
Zaczynali ,jakoś nie po kolei od tych zakazanych zadań,no ale z drugiej strony,ona przetestowana na wszelkie sposoby i na pewno w sypialni nie odmówi mu niczego :)

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Podejrzewam, że już przed ślubem próbowali takich zabaw. Mój wuja robi z typem co całe życie bujał się na sex przygodach, a w poważne relacje nie wchodził. W końcu się ożenił z laską, którą poznał w Swingersklubie. Podejrzewam, że tam noc poślubna mogła być w stylu GB.

Jak ostatnio wujasa pytałem co słychać u znajomego, to mówił że już nie swingują. Teraz to mu żonę posuwają w domu na jego oczach znajomi...to dopiero miłość 😉

Kobieta

Luna35

Cichy Podglądacz
Trudno powiedzieć ,czy to lubimy,może tak ale na pewno nie wszystkie,niektóre chcą się sprawdzić...
Parę tygodni temu byłam w klubie i jak zawsze my panie, przy wejściu losujemy cyferki,przeważnie od 2 do 30,czasem 40.
Ja trafiłam 12 ,teraz wyjaśnię o co w tym chodzi, jest to liczba facetów którą trzeba obsłużyć podczas GB,jeśli oczywiście zostaniesz w drugim losowaniu szczęśliwie wybrana.Mnie to ominęło,jednak wylosowana została dziewczyna ,na oko 19 -20 lat , bardzo ładna blondynka,szczupła,zgrabna, widziałam ją po raz pierwszy,była jak się okazało że swoim nowo poślubionym mężem. Miała cyferkę 23 a więc się zaczęło, początek normalny,ona na początku uśmiechnięta,zadowolona,jej partner raczej nie.Przy czwartej porcji spermy ,widziałam już grymas a gdy przyszła kolej na faceta z naprawdę dużym instrumentem po prostu miała dość.Zaliczyła 16 facetów i razem z partnerem wyszli,najpierw pod prysznic a potem do domu.Myślę że chciała się sprawdzić,jednak ,tak jak pisałam wcześniej, to nie dla każdej jest fajną zabawą
:)
Oj jak ja bym chciała być na jej miejscu żeby mnie wzięło 23 facetów jeden po drugim a na koniec 23 spusty do buzi i na twarz.Poezja

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry