• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dziewczyny, czy kręci Was gangbang?

Mężczyzna

Discovery57

Seks Praktykant
Zdarzyło się być w takim układzie, ona z Wałbrzycha przedszkolanka z mężem szukali takiej zabawy i zorganizowałem 4m + 1 k
Pani zadowolona i żeby był drugi raz musiała napisać list motywacyjny 🤫

Mężczyzna

Discovery57

Seks Praktykant
Gdy odpływa i jest taka bezbronna jak dzidzia . Każdy coś lubi i stara się wyciągać to co daje najwięcej frajdy.
Np. takie zdarzenie ..... przyjeżdżam do miasta X para na mnie czeka samochodem,v wsiadamy i jedziemy. Mąż kieruje a my na tylnym siedzeniu według scenariusza , ona dostaje polecenie i zajmuje się moim sprzętem a mąż może tylko obserwować przez lusterko wsteczne.

Mężczyzna

Rogacz&hotka

Podrywacz
Gdy odpływa i jest taka bezbronna jak dzidzia . Każdy coś lubi i stara się wyciągać to co daje najwięcej frajdy.
Np. takie zdarzenie ..... przyjeżdżam do miasta X para na mnie czeka samochodem,v wsiadamy i jedziemy. Mąż kieruje a my na tylnym siedzeniu według scenariusza , ona dostaje polecenie i zajmuje się moim sprzętem a mąż może tylko obserwować przez lusterko wsteczne.
To takie prostackie bez zaangażowania się w otoczkę nastroju.
A nie lepiej przyjechać do miasta X wynająć apartament i tam zaprosić parę na drinka. Zadać o otoczkę by kobieta czuła się jak dama, bo to o to chyba chodzi a nie ot tak spuść mnie i jest ok.

Mężczyzna

Discovery57

Seks Praktykant
To takie prostackie bez zaangażowania się w otoczkę nastroju.
A nie lepiej przyjechać do miasta X wynająć apartament i tam zaprosić parę na drinka. Zadać o otoczkę by kobieta czuła się jak dama, bo to o to chyba chodzi a nie ot tak spuść mnie i jest ok.
Dla jednego proste dla innej osoby spełnienie fantazji i to się odbyło za namową Pani , nalegała na taki początek. Ktoś napisał że to był koniec?
Potem był hotel , wino , rozmowa przyjacielska z humorem, następnie wspólny prysznic bez męża, rogacz miał zadanie przygotować łóżko.....

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry