Duże piersi w pracy, pomagają w karierze? Czy jest odwrotnie? Wpadki i incydenty z biustem w miejscu pracy? Oraz wszystko co jest związane z tym tematem?
Zapraszamy do dyskusji
Zapraszamy do dyskusji
Pisałam dużo na tym forum, chciałabym poznać wasze opinie?Jakie jest Twoje zdanie?
Ejże, nikt nie będzie chodził po forum i szukał co kiedyś napisał Mąż Anety, bo w wywołanym temacie nie chce mu się napisać co sam o tym myśli.Pisałam dużo na tym forum, chciałabym poznać wasze opinie?
nigdy mi nie pomagał tylko dziadki obleśne śliniły się na jego widokDuże piersi w pracy, pomagają w karierze? Czy jest odwrotnie? Wpadki i incydenty z biustem w miejscu pracy? Oraz wszystko co jest związane z tym tematem?
Zapraszamy do dyskusji
A gdzie pracujesz?Ja pracuje w sklepie spożywczym więc teoretycznie karierze nie pomaga. Ale chodzę bez stanika i klienci chętnie przychodzą
Z góry sorki za dygresje.A gdzie pracujesz?
Chetnie przyjde do ciebie na zakupy.
I zostawie resztę
Moje ulubione słowo na wrzesien- cipciuś
Miałem wiele fantazji związanych z paniami pielęgniarkami . Nie wiem czy mi się wydawało czy nie, ale one pod tymi białymi ubrankami nosiły tylko bieliznę .byłam pielęgniarka
Ja mam fantazję z pielęgniarką.Miałem wiele fantazji związanych z paniami pielęgniarkami . Nie wiem czy mi się wydawało czy nie, ale one pod tymi białymi ubrankami nosiły tylko bieliznę .
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Duży biust - a relacja? | Ogłoszenia | 2 | |
C | Duży penis - maksymalna głębokość penetracji | Seks | 18 | |
J | Duży wytrysk | Seks | 9 | |
N | Rozmiar penisa, czy może być za duży? Do Pań | Seks | 114 | |
M | Duży wspólny cyberek na skypie o określonej godzinie raz w tygodniu kto chętny....??? | Masturbacja | 14 |