• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Duże analne zabawki

Mężczyzna

milymarcin

Cichy Podglądacz
Kiedyś wziąłem sobie za cel mieć rękę w dupce. Dość szybko się udało. Ćwiczyłem codziennie.
Udało się, kilka razy powtórzyłem i tyle. Wolę
0000021839.jpg
teraz standardowe zabawki.
Bardziej sztywne niż większe.
Nieraz mam ochotę na coś większego.
Wydrukowałem w 3d taką zakrętkę - hełm. Nakładam na butelkę fanty i mam radochę. Dyskretne, tanie a później mogę się orzeźwić pysznym piciem.

Mężczyzna

lubistrap

Nowicjusz
Ja przetestowałem kilka zabawe, masażer i inne takie.
Pisałem w innym wątku, że podniecił mnie stream na chaturbate, panna wkładała sobie pompowany korek, pompowała i wyciągała.
Zachciało mi się sprawdzić jakie to uczucie.
Kurde, zamówiłem, przyszedł. chyba przesadziłem z rozmiarem, jest wielki :-O
Kupiłem taniochę na próbę, więc się jakości gumy nie czepiam.
Ale... On jest dziwnie skonstruowany, wewnątrz jest twardy, nie da się ścisnąć, tylko wierzch jest obleczony miękką gumą (dość cienką) i to ją się pompuje. "Rdzeń" pozostaje twardy.
Średnica w szerokim miejscu to jakieś 50mm. U nasady to coś koło 35mm.
Nie wiem czy zdobędę się na odwagę i zaaplikuję sobie to coś, muszę się najpierw znieczulić.
To w sumie nie taki wielki. Niedużo mniej od tych 5 cm ma moje dildo, więc dla mnie było by ok. Plus ta pompka. No no już mi się podoba. Mam cej na rękę w środku ale to jeszcze nie ten moment

Mężczyzna

milymarcin

Cichy Podglądacz
@lubistrap U mnie cała ręką, zmieściła się dosyć szybko. Pomógł wpis na jakimś forum, szeroki podłokietnik kanapy i poduszka odpowiednio zwinięta abym mógł się po prostu nabijać na rękę. Oczywiście nawilżenie.
Celuję w zabawki różnego użytku. Np butelka od w/w fanty, piwka 0,5l lub pianki do golenia. Ta ostatnia to mój faworyt.

Mężczyzna

PerwersPiss

Seks Praktykant
Pisałem w innym wątku, że podniecił mnie stream na chaturbate, panna wkładała sobie pompowany korek, pompowała i wyciągała.
Ale... On jest dziwnie skonstruowany, wewnątrz jest twardy, nie da się ścisnąć, tylko wierzch jest obleczony miękką gumą (dość cienką) i to ją się pompuje. "Rdzeń" pozostaje twardy.
Nie wiem czy zdobędę się na odwagę i zaaplikuję sobie to coś, muszę się najpierw znieczulić.
Musisz poćwiczyć i dużo nawilżania. Po tygodniu czy dwóch spokojnie ci wejdzie

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No to mogę podsumować.
Dopiero dzisiaj zauważyłem, że zamówiłem mniejszy i z wibracjami, dostałem spory i bez wibracji.
Jakość jak pisałem słaba. Po nadmuchaniu "na sucho" zaczął się wydymać tylko z jednej strony, a po spuszczeniu powietrza guma już nie wróciła do pierwotnego kształtu. Poszło w kibel bez kontaktu z miejscem do jakiego był przeznaczony.

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Od wczoraj i ja zgłębiam zabawy analne. Oczywiście analnie bawię się od kilku ładnych lat, przechodzę przy tym mega orgazmy dzięki masażowi prostaty. Natomiast kilka dni temu postanowiłem zabawić się głębiej. Moje dildo które na 4.2cm średnicy a u podstawy 5.5 weszło mi całe wystawała tylko przyssawka. Długość to 24cm. Teraz mam ochotę kupić przedłużkę na penis o 5cm a także pogrubia i 6mm. Czy ktoś już próbował rozpychania?? Czy ktoś już próbował z długim dildo około 50cm??
Tak, nawet i 60cm ale tylko z giętkimi typu kulki czy Maćka ośmiornicy, co do tych sztywniejszych, mam obecnie 35cm dildo które wchodzi całe (nieraz nawet widać i czuć je ręką w okolicach pępka), oraz dildo w kształcie końskiego penisa, o długości 45cm i średnicach 5cm góra, i 10cm dół, ale tu wchodzi max 2/3 na razie 😅

Mężczyzna

Grzegorz12345

Biegły Uwodziciel
Ja uwielbiam się masturbować analnie, codziennie używam masażer prostaty wibrujący do tyłka oraz innych gadżetów erotycznych np wiblator