• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Duże analne zabawki

Mężczyzna

milymarcin

Cichy Podglądacz
Kiedyś wziąłem sobie za cel mieć rękę w dupce. Dość szybko się udało. Ćwiczyłem codziennie.
Udało się, kilka razy powtórzyłem i tyle. Wolę
0000021839.jpg
teraz standardowe zabawki.
Bardziej sztywne niż większe.
Nieraz mam ochotę na coś większego.
Wydrukowałem w 3d taką zakrętkę - hełm. Nakładam na butelkę fanty i mam radochę. Dyskretne, tanie a później mogę się orzeźwić pysznym piciem.

Mężczyzna

lubistrap

Nowicjusz
Ja przetestowałem kilka zabawe, masażer i inne takie.
Pisałem w innym wątku, że podniecił mnie stream na chaturbate, panna wkładała sobie pompowany korek, pompowała i wyciągała.
Zachciało mi się sprawdzić jakie to uczucie.
Kurde, zamówiłem, przyszedł. chyba przesadziłem z rozmiarem, jest wielki :-O
Kupiłem taniochę na próbę, więc się jakości gumy nie czepiam.
Ale... On jest dziwnie skonstruowany, wewnątrz jest twardy, nie da się ścisnąć, tylko wierzch jest obleczony miękką gumą (dość cienką) i to ją się pompuje. "Rdzeń" pozostaje twardy.
Średnica w szerokim miejscu to jakieś 50mm. U nasady to coś koło 35mm.
Nie wiem czy zdobędę się na odwagę i zaaplikuję sobie to coś, muszę się najpierw znieczulić.
To w sumie nie taki wielki. Niedużo mniej od tych 5 cm ma moje dildo, więc dla mnie było by ok. Plus ta pompka. No no już mi się podoba. Mam cej na rękę w środku ale to jeszcze nie ten moment

Mężczyzna

milymarcin

Cichy Podglądacz
@lubistrap U mnie cała ręką, zmieściła się dosyć szybko. Pomógł wpis na jakimś forum, szeroki podłokietnik kanapy i poduszka odpowiednio zwinięta abym mógł się po prostu nabijać na rękę. Oczywiście nawilżenie.
Celuję w zabawki różnego użytku. Np butelka od w/w fanty, piwka 0,5l lub pianki do golenia. Ta ostatnia to mój faworyt.

Mężczyzna

PerwersPiss

Seks Praktykant
Pisałem w innym wątku, że podniecił mnie stream na chaturbate, panna wkładała sobie pompowany korek, pompowała i wyciągała.
Ale... On jest dziwnie skonstruowany, wewnątrz jest twardy, nie da się ścisnąć, tylko wierzch jest obleczony miękką gumą (dość cienką) i to ją się pompuje. "Rdzeń" pozostaje twardy.
Nie wiem czy zdobędę się na odwagę i zaaplikuję sobie to coś, muszę się najpierw znieczulić.
Musisz poćwiczyć i dużo nawilżania. Po tygodniu czy dwóch spokojnie ci wejdzie

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No to mogę podsumować.
Dopiero dzisiaj zauważyłem, że zamówiłem mniejszy i z wibracjami, dostałem spory i bez wibracji.
Jakość jak pisałem słaba. Po nadmuchaniu "na sucho" zaczął się wydymać tylko z jednej strony, a po spuszczeniu powietrza guma już nie wróciła do pierwotnego kształtu. Poszło w kibel bez kontaktu z miejscem do jakiego był przeznaczony.