• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Duże analne zabawki

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Ja też mam dwa stalowe M i L i lubię je sobie czasem włożyć. Miałem kiedyś S ale był niebezpieczny. Słabo się trzymał i miał tendencję do wypadania w trakcie seksu. Kiedyś bzykając żonę poczułem że wychodzi i go popchnąłem spowrotem, wtedy wskoczył mi cały. Po wszystkim musiałem włożyć dwa palce i go sobie wyciągnąć. Troszkę stresu było. Z tymi większymi nie ma problemu ale te z okrągłą stopką na dłuższą metę obcierają pośladki.

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Niestety pomimo że moja pani nie ma nic przeciwko to za żadne skarby świata nie daje się namówić żeby mi ona włożyła.
Kupiłem też dwustronne giętkie dildo bo bardzo chciałbym włożyć jeden koniec w mój tyłek a drugi w jej i wtedy się z nią kochać ale jak na razie to też odpada. Nie potrafię jej nawet namówić by mi włożyła do tyłka choć paluszek a bardzo bym chciał.

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Mam z tym jeden mały problem. Bez lewatywy wszystkie zabawki inne niż stalowy korek albo wyciągam z małą niespodzianką, a co najmniej mam problem pozbyć się z nich kiepskiego zapachu. Po lewatywie przez dłuższy czas lubi mi wypłynąć brudna woda. Jakieś rady doświadczonych w temacie przygotowania?

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Mam z tym jeden mały problem. Bez lewatywy wszystkie zabawki inne niż stalowy korek albo wyciągam z małą niespodzianką, a co najmniej mam problem pozbyć się z nich kiepskiego zapachu. Po lewatywie przez dłuższy czas lubi mi wypłynąć brudna woda. Jakieś rady doświadczonych w temacie przygotowania?
Odnośnie zapachu, o którym wspominasz. Są odpowiednie środki do mycia i dezynfekcji owych zabawek.
Dobrym sposobem na opisywany przez Ciebie problem z lewatywą jest wykonywanie jej siedząc na sedesie.

Mężczyzna

eksperymentator

Nowicjusz
Odnośnie zapachu, o którym wspominasz. Są odpowiednie środki do mycia i dezynfekcji owych zabawek.
Dobrym sposobem na opisywany przez Ciebie problem z lewatywą jest wykonywanie jej siedząc na sedesie.
Mam taki preparat ale nie wiem czy nie za słaby. Jak masz coś sprawdzonego to napisz na priv. Co do lewatywy to tak właśnie robię. Po wszystkim kiedy wszystko wyleciał idę pod prysznic i wydaje się że jest ok a po kilkunastu minutach czuję w tyłku resztki wody i muszę uważać by nie zabrudzić bielizny 🤒. Raz na próbę wetknąłem sobie tampon. Tyłek suchy ale tampon z czekoladą🫥🫥🫥. Może rozwiązaniem byłby pług z otworem.

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Mam taki preparat ale nie wiem czy nie za słaby. Jak masz coś sprawdzonego to napisz na priv. Co do lewatywy to tak właśnie robię. Po wszystkim kiedy wszystko wyleciał idę pod prysznic i wydaje się że jest ok a po kilkunastu minutach czuję w tyłku resztki wody i muszę uważać by nie zabrudzić bielizny 🤒. Raz na próbę wetknąłem sobie tampon. Tyłek suchy ale tampon z czekoladą🫥🫥🫥. Może rozwiązaniem byłby pług z otworem.
Tego nie wiem. Spróbuj.