Ok.Nie brzmi jak coś co wyszłoby z moich ust. Bo po prostu źle to brzmi.
Myślę tylko, że dużo zależy od kontekstu. Nie liczą się zawsze tylko słowa, ale i aura towarzysząca ich wypowiadaniu.
Ok.Nie brzmi jak coś co wyszłoby z moich ust. Bo po prostu źle to brzmi.
Ale ujechać? Co to? Powożenie bryczką?Ok. Są pewnie różne formy dominacji. Podałem przykład tekstu jaki mogłaby powiedzieć domina do swojego niewolnika![]()
No coś w tym rodzajuAle ujechać? Co to? Powożenie bryczką?
Jeśli Twoja kobieta też to lubi, to czemu nie.A ja lubię ulegać. Lubie oddać kontrolę. Kocham zakładać pas cnoty i lubie w pupę. Potrafię tak dojść i wiele frajdy daje mi upokorzenie które przy tym doświadczam!
Tak, mylisz się. Jestem tu w sumie od niedawna, ale tak czytam Twoje posty i zastanawiam się, co robisz na forum erotycznym, skoro sam twierdzisz, że ten temat już Cię nie dotyczy?Mogę się mylić, ale dominacja nad mężczyzną kojarzy mi się wyłącznie z klimatem cuckold.
To nie, te teksty powodują suchość pochwy stopnia pierwszego.No coś w tym rodzaju![]()
No dobrze już dobrze. Niech Ci będzie.To nie, te teksty powodują suchość pochwy stopnia pierwszego.
Dominacja to wcale nie musi być upokarzanie, ale ciekawe, ze tam idą twoje mysliNo dobrze już dobrze. Niech Ci będzie.
Wyrzyłaś się już na mnie. Upokorzyłaś i to publicznieNo masz w sobie coś z dominy...I podoba mi się to
To fajne kiedy niby uległa kobieta pokazuje pazurki
Mnie to kręci. Jestem za
.....
Nie znam się na tych suchosciach, ale może jakiś lubrykant pomoże?![]()
Oczywiście, że nie musi, ale jest jedną z formDominacja to wcale nie musi być upokarzanie, ale ciekawe, ze tam idą twoje mysli
Nie ma co ubarwiać rzeczywistości. Nie przepadam za tobą, ale głównie ci współczuje wiec to taka sytuacja niepewna.Oczywiście, że nie musi, ale jest jedną z form
Tak szczerze....Nie miałaś ochoty mi dopiec? Tak choćby odrobinkę![]()
Wielokrotnie już czytałem na forum, że się mylę. Zazwyczaj jednak kobiety nie piszą mi, dlaczego się mylę. "Nie, bo nie". Najprawdopodobniej chcę wiedzieć, dlaczego nie mam racji. Bo że nie mam prawa do racji, to już wiem.Tak, mylisz się. Jestem tu w sumie od niedawna, ale tak czytam Twoje posty i zastanawiam się, co robisz na forum erotycznym, skoro sam twierdzisz, że ten temat już Cię nie dotyczy?
Dominacja damska i cuckold są tak daleko od siebie, że nawet nie wiem jak mogłeś to połączyć.Wielokrotnie już czytałem na forum, że się mylę. Zazwyczaj jednak kobiety nie piszą mi, dlaczego się mylę. "Nie, bo nie". Najprawdopodobniej chcę wiedzieć, dlaczego nie mam racji. Bo że nie mam prawa do racji, to już wiem.![]()
Pewnie też każdy z nas ma różna definicje dominacji, ja np myślę o przejęciu inicjatywy, bycie ostrzejszym i może ciut brutalnym, ale jeżeli chodzi o agresję, przemoc, ubliżanie (bo są też pewnie ludzie którzy to zaliczają do dominacji) to kompletnie nie. Ja lubię jak kobieta przejmuje inicjatywę jest to podniecajace
Kobieta z inicjatywą seksualną pożąda mężczyzny. Wiem, bo dawno temu kogoś tak "nakręciłem". Nie zauważyłem, aby to coś miało wspólnego z dominacją.Dominacja damska i cuckold są tak daleko od siebie, że nawet nie wiem jak mogłeś to połączyć.
Bo widocznie nie jesteś ani dominujący ani uległy, tylko tak w środku stawki.Kobieta z inicjatywą seksualną pożąda mężczyzny. Wiem, bo dawno temu kogoś tak "nakręciłem". Nie zauważyłem, aby to coś miało wspólnego z dominacją.
Ale wkręcasz czy serio tak myślisz?Uległość przeto łączę wyłącznie z układami, w których dominującą partnerka zdradza uległego z kimś innym, tj. z lepszym mężczyzną, który wywołuje u niej pożądanie. Jest to "pokazanie" uległemu niższej pozycji w hierarchii.
Bdsm w monogamicznym związku to zabawa, niezwiązana z żadną hierarchią.
Nie znam się na tym kompletnie nie kręci mnie to ale powim Ci że brzmi to mrocznie heheBo widocznie nie jesteś ani dominujący ani uległy, tylko tak w środku stawki.
Ale wkręcasz czy serio tak myślisz?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Wirtualna dominacja, upokorzenie i wyśmianie | Ogłoszenia | 4 | |
C | Wirtualna dominacja | Ogłoszenia | 2 | |
C | Dirty talk, słowna dominacja na priv | Ogłoszenia | 0 | |
H | Dominacja wirtualna nad Panem | Fetysze i perwersje | 1 | |
S | Dominacja posłusznych suczek joi questy | Seks | 22 |