• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mogę się mylić, ale dominacja nad mężczyzną kojarzy mi się wyłącznie z klimatem cuckold.

Sądząc po zachwytach Polaków i nie tylko Polaków nad cuckoldressami, dominami i potencjalnymi dominami, to wartościowi ludzie lubią takie kobiety i chcą je wielbić. Ale to jest tylko konstatacja przeciętnego Polaka, który z takimi klimatami nie może mieć nic wspólnego.

Mężczyzna

Krzysiek96

Nowicjusz
A ja lubię ulegać. Lubie oddać kontrolę. Kocham zakładać pas cnoty i lubie w pupę. Potrafię tak dojść i wiele frajdy daje mi upokorzenie które przy tym doświadczam!

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Kwestia co kto lubi to w sumie rzecz indywidualna 😅 Zawsze będą tacy i tacy 😁
Bardziej mnie zastanawia jak tendencje zmieniają się w społeczeństwie. W sensie od czego może zależeć czy ktoś woli dominować albo być dominowany 🧐

Sam jestem switchem, lubię bdsm, ale czasami lubię być uległy, a czasami dominujący 😁 Lubie poznać obie strony zabawy 😈

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
To nie, te teksty powodują suchość pochwy stopnia pierwszego.
No dobrze już dobrze. Niech Ci będzie.
Wyrzyłaś się już na mnie. Upokorzyłaś i to publicznie 😉 No masz w sobie coś z dominy...I podoba mi się to 😁😉 To fajne kiedy niby uległa kobieta pokazuje pazurki 😉 Mnie to kręci. Jestem za 😉.....
Nie znam się na tych suchosciach, ale może jakiś lubrykant pomoże? 😉

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
No dobrze już dobrze. Niech Ci będzie.
Wyrzyłaś się już na mnie. Upokorzyłaś i to publicznie 😉 No masz w sobie coś z dominy...I podoba mi się to 😁😉 To fajne kiedy niby uległa kobieta pokazuje pazurki 😉 Mnie to kręci. Jestem za 😉.....
Nie znam się na tych suchosciach, ale może jakiś lubrykant pomoże? 😉
Dominacja to wcale nie musi być upokarzanie, ale ciekawe, ze tam idą twoje mysli

Mężczyzna

masturb.

Podrywacz
Ja chciałbym być zdominowany, ale tylko przez starszą około 10 lat ode mnie kobietę. Wtedy bym się poddał i mogłaby robić ze mną co zechce.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Tak, mylisz się. Jestem tu w sumie od niedawna, ale tak czytam Twoje posty i zastanawiam się, co robisz na forum erotycznym, skoro sam twierdzisz, że ten temat już Cię nie dotyczy?
Wielokrotnie już czytałem na forum, że się mylę. Zazwyczaj jednak kobiety nie piszą mi, dlaczego się mylę. "Nie, bo nie". Najprawdopodobniej chcę wiedzieć, dlaczego nie mam racji. Bo że nie mam prawa do racji, to już wiem. 😉

Kobieta

LaVolpe

Nowicjusz
Wielokrotnie już czytałem na forum, że się mylę. Zazwyczaj jednak kobiety nie piszą mi, dlaczego się mylę. "Nie, bo nie". Najprawdopodobniej chcę wiedzieć, dlaczego nie mam racji. Bo że nie mam prawa do racji, to już wiem. 😉
Dominacja damska i cuckold są tak daleko od siebie, że nawet nie wiem jak mogłeś to połączyć.

Mężczyzna

Erien343

Nowicjusz
Pewnie też każdy z nas ma różna definicje dominacji, ja np myślę o przejęciu inicjatywy, bycie ostrzejszym i może ciut brutalnym, ale jeżeli chodzi o agresję, przemoc, ubliżanie (bo są też pewnie ludzie którzy to zaliczają do dominacji) to kompletnie nie. Ja lubię jak kobieta przejmuje inicjatywę jest to podniecajace