Wolicie facetów szczupłych/chudych, umięśnionych czy "z brzuszkiem"? Jakie macie gusta w tej kwestii? A może sylwetka nie odgrywa istotnej roli, jeśli chodzi o atrakcyjność faceta?
ogólnie wygląda to rzecz na ostatnim miejscu, mimo wszystko kręci mnie coś kompletnie innego
jednak jak bym miała wybierać to na pewno nie chudego
Wiex Co Cie kr3ci?
To jest podchwytliwe pytanie Jesli sylwetka idzie w parze z reszta, to kazdy moze bycWolicie facetów szczupłych/chudych, umięśnionych czy "z brzuszkiem"? Jakie macie gusta w tej kwestii? A może sylwetka nie odgrywa istotnej roli, jeśli chodzi o atrakcyjność faceta?
Padłam...jeden z taką nadwagą będzie wyglądał jakby twarzą śnieg zimą ogarniał,
No i chyba im dłuższy język tym lepiej, żeby wszędzie dosięgnąłMiałam w łóżku bardzo drobnego chłopaczka chyba był na skraju poprawnej wagi to mimo iż był bardzo wysoki to miałam wrażenie że miziam się z dzieckiem. Miałam wrażenie że głowę to on ma ze styropianu, całował tak delikatnie że prawie go nie czulam. To był mój pierwszy peeting a w głowie miałam duże rozczarowanie że tak może wyglądać sex ?? Ale po nim miałam faceta dość wysokiego z wagą ok 95 kg i było bosko więc tacy panowie mi najbardziej odpowiadają , umięśnieni albo szczupli od 85 kg bez brzucha , kręcą mnie tylko Ci którzy o siebie dbają. Od zawsze jarałam się bicepsami, silnymi ramionami i plecami. Im dłuższe ręce tym lepiej wszędzie dosięgną tu ścisną, tam klepną czy podduszą.
Bez dwóch zdańNo i chyba im dłuższy język tym lepiej, żeby wszędzie dosięgnął
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Miss kobiet sexforum | Seks fotki i filmy | 3 | |
A | Rogacz wymiana zdjęciami i ocena swoich kobiet | Fantazje erotyczne | 19 | |
T | Pytanie do kobiet: orgazm pochwowy | Masturbacja | 12 | |
W | Pytanie do kobiet: Jak namówić żonę na loda? | Sprawy kobiet | 107 | |
M | mineta u kobiet | Seks | 7 |