No tak jak już pisałem, większość z was nic nie doradza, nie pomaga pod kątem tematów związanych z nazwą tego forum jak sami zresztą twierdzicie, że po to forum jest, aby się dzielić się opiniami i doświadczeniami, a tylko kogoś komentujecie i oceniacie... żal. Tak k... byłem chory za dzieciaka, 2 tygodnie nie przytomny w szpitalu, i żałuję że żyję, wszystkiego od początku się musiałem się uczyć, zostały mi niedowłady kończyn dolnych umiarkowane, ale umysł mam ok, bo mnie badali, fakt wycofany jestem, bo rówieśnicy i dziewczyny się śmiali ze mnie, pracuję fizycznie, od domu ponad 200 km więc musiałem wynająć mieszkanie, gdzie by nikt nie chciał, za te pieniądze, bo do innej pracy mnie przyjąć nie chcieli, bo badań bym nie przeszedł, funkcjonuję sam a nie tacy ludzie z problemami zdrowotnymi mają dziewczyny, więc polubiłem siebie dopiero od 2 lat i też mam prawo chyba k... kogoś mieć, to nie jest zakazane, nawet do podotykania i nawet do poruchania, choć nigdy tego nie robiłem i pewnych spraw z tych związanych się boję, już jedną pasję mi ludzie zniszczyli, ale tego mi nikt nie zniszczy, czyli do kochania jakiejś dziewczyny nawet bez wzajemności, którą mógłbym podotykać i co nie co poeksperymentować coś k... jeszcze macie do dodania?