• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Do kobiet: czy robicie loda z połykiem czy bez?

Mężczyzna

Adis

Cichy Podglądacz
To cała procedura. Jak wącham penisa czuje mocz i zapach spermy. Pracując ustami zbiera się na nim wydzielina to taka namiastka pełnego wytrysku a potem uwielbiam to uczucie jak przed wytryskiem twardnieje i zaczyna strzelać plemnikami. Jak można tego nie połknąć? Ja nie potrafię odmówić sobie tego wspaniałego napoju. 20 lat łykania i nadal czuje że mało... Za pierwszym razem też połknęłam i się zakochałam w tym smaku.
Nie wiedziałem że to tak dobre Czy każda smakuje tak samo ?

Mężczyzna

Adis

Cichy Podglądacz
Mam podobnie jak nauczycielka37, wystrysk to musowo albo w usta i polyk albo na piersi, niesamowicie smakuje to chyba najseksowniejszy zapach na swiecie. To jak reaguje i kutas i jego wlasciciel... Nie mozna sie oprzec bo opor jest daremny. Szaleje na punkcie kutasow ogolnie. Lodzik dziala na mnie jak kryptonit.
Swoj pierwszy oralny raz przezylam w samochodzie w lesie z moim pierwszym. Smak spermy od razu mi zasmakowal. Na poczatku mialam trudnosci z konsystencja spermy. No bo raz za gesta raz wodnista (ta nie sprawiala mi problemow)

Seks oralny obok minetki i penetracji cipki i pieszczot biustu i anusa to najprzyjemniejsze co moze byc w seksie. Panowie macie cudowne skarby. Dbajcie o nie😍👄😌💧💦mmm Świetnie to odpisałaś Oczywiście Dbam 😙

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry