Moja żona żadko mi robi lodzika niestety. Jak już do tego dojdzie np w łóżku to chwilę przed wtryskiem wyciąga go z ust i trzepie mi aż spuszczę się sobie na brzuch albo na jej cycuszki natomiast jak mi obciąga pod prysznicem to ssie do końca lub prosi żebym sobie sam dokończył chwilę przed wtryskiem ( lubi jak stoję nad nią i sobie walę konia ) i spuścił jej się do buzi lub na języczek.
Pytanie raczej do Kobiet.
Czy robicie raczej loda z połykiem czy bez?
Jak i czy wam smakuje sperma partnera ?
Jaki był wasz pierwszy raz jak zrobiłyście loda z połykiem ???
Niech tryska gdzie chce: na twarz, do ust, do gardła, na piersi, na cipką, w cipkę, na tyłek, plecy... Gdzie ma ochotę. A loda zawsze robię z połykiem.
Niech tryska gdzie chce: na twarz, do ust, do gardła, na piersi, na cipką, w cipkę, na tyłek, plecy... Gdzie ma ochotę. A loda zawsze robię z połykiem.
O cholerka, jak jeszcze powiesz że lubisz minetkę (nawet taką po spuście na cipkę) to chyba się zakocham
Aha jeszcze napisałaś, że może być na tyłek, a w tyłek też?
O cholerka, jak jeszcze powiesz że lubisz minetkę (nawet taką po spuście na cipkę) to chyba się zakocham
Aha jeszcze napisałaś, że może być na tyłek, a w tyłek też?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.