Wszystko zależy od okoliczności... czasem sytułacja wymusza taki a nie inny finał... ale pomijając okoliczności dla mnie kluczowa jest dieta, w moim odczuciu znacząco przekłada się ona na walory smakowe... wszelkiego rodzaju używki ( alkohol /nikotyna) zdecydowanie mnie zniechęcają i choć wiem że mogę sprawić tym partnerowi dużą przyjemność to żadko decyduje się ją przedłożyć nad własny komfort.
To jedno z fajniejszych uczuć, gdy ma się faceta w ustach i czuć jak jego penis zaczyna drgać. Gdy wówczas ssę go jeszcze mocniej każdy eksploduje. Jeszcze nie spotkałam takiego, który po czymś takim nie chciałby powtórki.
To jedno z fajniejszych uczuć, gdy ma się faceta w ustach i czuć jak jego penis zaczyna drgać. Gdy wówczas ssę go jeszcze mocniej każdy eksploduje. Jeszcze nie spotkałam takiego, który po czymś takim nie chciałby powtórki.
Pytanie raczej do Kobiet.
Czy robicie raczej loda z połykiem czy bez?
Jak i czy wam smakuje sperma partnera ?
Jaki był wasz pierwszy raz jak zrobiłyście loda z połykiem ???
Moja kocha sperme, lubi sie nią rozkoszowac jak wypływa z cipki, lubi jak spuszczam jej się na twarz i lubi całkowicie mieć kutasa w ustach bo lubi jak tryska prosto w gardło
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.