Czubek najwrażliwszy także na nim samym cuda można zrobićNie połykam, w ogóle nie mogę robić loda bo mam odruch wymiotny, mogę tylko czubek![]()
Czubek najwrażliwszy także na nim samym cuda można zrobićNie połykam, w ogóle nie mogę robić loda bo mam odruch wymiotny, mogę tylko czubek![]()
I pewnie takie cuda robiCzubek najwrażliwszy także na nim samym cuda można zrobić![]()
Ja miewałam odruch wymiotny tylko przy białych penisach. Po prostu mi nie podchodzą i tyle.Połykam. Jakoś dziwnie by było tak wypluć po prostu. Odruch wymiotny można opanować wkładając sobie palce. Jasne że czasem jest trudniej kiedy weźmiesz głębiej z wytryskiem w gardło. Sam wytrysk ma neutralny smak taki nijaki jak papier
Nigdy w życiu. Po prostu nie.Ja miewałam odruch wymiotny tylko przy białych penisach. Po prostu mi nie podchodzą i tyle.
Jeżeli chcesz poczuć ciekawy smak to spróbuj z czarnoskórym, gwarantuję Ci że twoje kubki smakowe eksplodują.
Znaczy co? Pastą do butów pojechać czy szprejem?Ja miewałam odruch wymiotny tylko przy białych penisach. Po prostu mi nie podchodzą i tyle.
Jeżeli chcesz poczuć ciekawy smak to spróbuj z czarnoskórym, gwarantuję Ci że twoje kubki smakowe eksplodują.
Coś takiego!Lubie jak kobieta calego kutasa oblizuje i wkłada do ust głęboko
Chętnie bym Cię poznałTylko wyłącznie z połykiem; mniej do sprzątania![]()
Pewnie ze nie tobie jednemu na tym nie zależy. Ja nigdy nie upierałem się na tym żeby wkładać na koniec do buzi.Trochę odkurze temat, czy jestem jednym z niewielu, któremu nie zależy na tym by kobieta połykała ?Jakoś przy pierwszej partnerce nie namawiałem jak nie chciała. Później jak przytrafiła mi się pani, która połykała hmm chyba tylko to było fajne w tym, że nie trzeba było sprzątać
no i zastanawiało mnie jak to zrobiła, takim idealnym ruchem i do ostatniej kropelki
ale chyba bardziej lubię kończyć na partnerce, widok potężnego wytrysku bezcenny
![]()
Moja partnerka twierdzi że to wszystko zależy od podniecania. Raz smakuje a raz woli doczekać rękąja próbowałam ale jakoś to mnie odpycha połykanie spermy bo on chciał do ust do buzi ale jakos mam odruch wymiotny
Ja wogole tego nie robię i mój facet nie narzeka..![]()
Myślę że mój także, ale ja nic na to nie poradzę.Mi moją też nie robi ale narzekam w duszy
Pełen spontan, wszystko zalezy od rozwoju akcji, ale ogolnie najlepsze obciaganie to to z finiszem w ustach i koniecznie z mokrym buziakiem poPytanie raczej do Kobiet.
Czy robicie raczej loda z połykiem czy bez?
Jestem zagorzałą fanką spermy mojego obecnego faceta, uwielbiam oral z nim w kazdej pozycji i sytuacji. Sanie pałki to must have praktycznie kazdego sekszenia sieJak i czy wam smakuje sperma partnera ?
Poczatki jak kazde inne, duzo zachodu, emocje czy sie uda czy nie, sporo pracy ustami, reką i kombinowanie, jak tu kurna utrafic w ten moment, gdy trysnie fontanna..Jaki był wasz pierwszy raz jak zrobiłyście loda z połykiem ???
Ale wy macie zajebiste żony moja nawet loda nie robi bo ją to obrzydza tak samo jak i minetka. Eh teraz tylko mogę powspominać czasy singla jak byłe partnerki z chęcią brały i obciągały kutasa