Pytanie raczej do Kobiet.
Czy robicie raczej loda z połykiem czy bez?
Jak i czy wam smakuje sperma partnera ?
Jaki był wasz pierwszy raz jak zrobiłyście loda z połykiem ???
Ale wy macie zajebiste żony moja nawet loda nie robi bo ją to obrzydza tak samo jak i minetka. Eh teraz tylko mogę powspominać czasy singla jak byłe partnerki z chęcią brały i obciągały kutasa
Ale wy macie zajebiste żony moja nawet loda nie robi bo ją to obrzydza tak samo jak i minetka. Eh teraz tylko mogę powspominać czasy singla jak byłe partnerki z chęcią brały i obciągały kutasa
To po co w takim razie wchodzic w zwiazki, kiedy bez skrupołow robi sie meza/zone w bambuko?
Chyba ze masz na mysli tzw. otwarty zwiazek, gdzie jest obustronne przyzwolenie na ruchanie na boku. O taki zwiazek ci chodzi?
Zwykle tak jest, no chyba ze juz jest na tyle zindoktryzowana ta patrialchalna papka, ze sama uznaje sie za przedmiot nalezacy do tego jednego faceta i nie potrzebuje juz lancucha, sama sobie ogranicza wolnosc.
Pytanie raczej do Kobiet.
Czy robicie raczej loda z połykiem czy bez?
Jak i czy wam smakuje sperma partnera ?
Jaki był wasz pierwszy raz jak zrobiłyście loda z połykiem ???
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.