• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Do czego są zdolni faceci żeby zaruchać?

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Znam laskę, która załatwiła sobie piguły na popęd dla ogierów, z przeznaczeniem dla chłopaka, który nie przejawiał, zainteresowania jej osobą.
Na szczęście jej projekt upadł na poziomie zaserwowanie tego specyfiku ofierze, a chłopak wyjechał za granicę.
Tak więc miejcie się na baczności panowie, bo ona to cały czas jeszcze ma, a z urody wygląda bardzo niewinnie. 😁 😁 😁 😁

A ta z pigułami dla ogiera w torebce, to po maturze kontakt się urwał. Może krążyć i być wszędzie.
Żeby nie było, że nie ostrzegałam.
Przecież to historia kryminalna jest, i jeżeli prawdziwa, to należałby to zgłosić.

No tak, facet jest w tej grze tylko marionetką i wydaje mu się, że wybiera - to wiadomo od zawsze
W tej grze to i ja i ona byliśmy na sznureczkach.

izabela230179

Nowicjusz
Wydaje mi sie, ze nowe pokolenia kobiet przestały tkać...
Z punktu widzenia ewolucji brak chęci rozmnażania jest błędem. Natura zaprogramowała nas jako „maszyny przetrwania”.Dla biologii rezygnacja z tego celu jest nielogiczna. Żyjemy w czasach permanentnego stresu, niepewności ekonomicznej, kryzysów klimatycznych i lęku o przyszłość. Kobiety podświadomie odczytują te sygnały z otoczenia . Zwierzę po prostu nie wchodzi w ruję albo porzuca gniazdo. Kobieta, używając kory przedczołowej, przekłada ten głęboki, biologiczny niepokój na logiczne argumenty... Człowiek jako jedyny gatunek rozwinął korę przedczołową na tyle mocno, że potrafi postawić własny dobrostan psychiczny, wolność i samorealizację ponad ślepy instynkt. Ten nieliczny odsetek kobiet, który świadomie odrzuca macierzyństwo na rzecz własnego rozwoju, po prostu wygrywa wojnę z dyktaturą genów i hakuje system dla własnego dobrostanu. Idąc tą drogą dalej, dochodzimy do sciany... Czy to oznacza, że cała reszta, która daje się złapać w ewolucyjną sieć i decyduje na dzieci, to po prostu bezrefleksyjne ofiary biologicznego oszustwa? Można fikołka zrobić...Albo racjonalizm jest anomalią, albo instynkt samozachowawczy stał się synonimem naiwności. Ta gra nie ma czystego wyjścia. Każda ze stron jest na swój sposób zakładnikiem

Mężczyzna

sigma1

Nowicjusz
Z punktu widzenia ewolucji brak chęci rozmnażania jest błędem. Natura zaprogramowała nas jako „maszyny przetrwania”.Dla biologii rezygnacja z tego celu jest nielogiczna. Żyjemy w czasach permanentnego stresu, niepewności ekonomicznej, kryzysów klimatycznych i lęku o przyszłość. Kobiety podświadomie odczytują te sygnały z otoczenia . Zwierzę po prostu nie wchodzi w ruję albo porzuca gniazdo. Kobieta, używając kory przedczołowej, przekłada ten głęboki, biologiczny niepokój na logiczne argumenty... Człowiek jako jedyny gatunek rozwinął korę przedczołową na tyle mocno, że potrafi postawić własny dobrostan psychiczny, wolność i samorealizację ponad ślepy instynkt. Ten nieliczny odsetek kobiet, który świadomie odrzuca macierzyństwo na rzecz własnego rozwoju, po prostu wygrywa wojnę z dyktaturą genów i hakuje system dla własnego dobrostanu. Idąc tą drogą dalej, dochodzimy do sciany... Czy to oznacza, że cała reszta, która daje się złapać w ewolucyjną sieć i decyduje na dzieci, to po prostu bezrefleksyjne ofiary biologicznego oszustwa? Można fikołka zrobić...Albo racjonalizm jest anomalią, albo instynkt samozachowawczy stał się synonimem naiwności. Ta gra nie ma czystego wyjścia. Każda ze stron jest na swój sposób zakładnikiem
Może Natura włączyła regulator przyrostu ludzkich obiektów biologicznych:unsure:

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Cichy Podglądacz
Człowieku, faceci to temat trywialny, zresztą, jak uda im się wyrwać jakąś laskę, a w akcji okazuje się, że bielizna górna jest od kompletu z dolną, to na 90% nie jest to sukces faceta.

Kiedyś w firmie, dziewczęta z sąsiedniej komórki postanowiły połączyć mnie z ich szefową, co musiałoby się wiązać z rozbiciem mojego małżeństwa. Człowieku nagle życie zaczęło mi się zmieniać. W bufecie w kolejce zawsze obok Agnieszki. Na spotkaniu obok Agnieszki, i tak dalej. W końcu się dowiedzieliśmy, że jesteśmy już parą, o czym w całej firmie, jak i branży powszechnie wiedziano dużo wcześniej.
Dokładnie, skubane potrafią zagiąć cala rzeczywistość wokół Ciebie i nagle budzisz się w związku:D a jak laska ma bieliznę do kompletu i ogolona to ona wyrwała Ciebie a nie ty ja :p

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Do czego zdolni sa faceci zeby zaruchac? Do wszystkiego! Np: sprzatanie, pranie, prasowanie, usypianie kaszojadow itd. Moja jest na tyle sprytna ze mi mowi: ooo jestem taka mokra jak odkurzasz…

Moja żona uwielbia, kiedy demonstruję moją sprawczość, np. robiąc pranie. Albo ten moment, kiedy odurzam ją swoją męskością, wkraczając do jaskini obładowany zdobyczą, czyli torbami ze sklepu spożywczego...

I tak się możemy dalej śmiać, ale zgadzam się z przedmówcą - takie zabiegi mają dużo więcej sensu niż desperackie próby namówienia jakiejś przypadkowej niewiasty na pobieżne ruchanko.

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
A co? Może wyglądasz jak wynalazca z "Alternatywy 4"? 😁 😁 😁
15.png
Całkiem spoko, może się podobać.

Moja pierwsza szkolna przyjaźń upadła przez to (miedzy innymi), że kolega przegrywał mi piratem gierki za forsę, a ładna koleżanka zwierzyła mi się, że ona od niego ma za darmo.