• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Długość czy grubość?

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Za to dla mnie najlepiej zakrzywiony.
A to jest ok w seksie, w sensie czujesz cos innego w stosunku, pochwą? mnie sie zdawało, że moze utrudniac, ale jak widac wcale nie xD Ja akurat prosty chlopak dosyc... Z drugiej strony - osobiscie nie chcialbym mieć penisa sterczącego do gory, takiego klejacego sie do brzucha - niby swiadczy o duzej potencji, ale jak to normalnie wkladac? trzeba sie starac ech

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
A to jest ok w seksie, w sensie czujesz cos innego w stosunku, pochwą? mnie sie zdawało, że moze utrudniac, ale jak widac wcale nie xD Ja akurat prosty chlopak dosyc... Z drugiej strony - osobiscie nie chcialbym mieć penisa sterczącego do gory, takiego klejacego sie do brzucha - niby swiadczy o duzej potencji, ale jak to normalnie wkladac? trzeba sie starac ech
Tak. Czuję różnicę. Aby prosty trafił mnie w moje czułe punkty, to trochę trzeba pokombinować z kątem wchodzenia i poduszką pod tyłkiem.

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Aha po raz drugi - zatem warto się poswiecic, bo doznania są rozkoszniejsze niż z prostym?

Tak wypytuję, bo zwracam uwagę na Twoje posty (w pozytywnym sensie, wbrew poozorom), a do tego miałem byłego juz kumpla, co twierdzil, że ma zakrzywionego, no i ciekaw jestem, czy w zwiazku z tym by mnie wygryzł w razie akcji typu dwoch do jednej xD O ile oczywiscie liczyloby się tylko przyrodzenie, wiadomo ze nie tylko o to chodzi xDDD

Kobieta

Laura_Laurka

Cichy Podglądacz
Przede wszystkim gruby, im grubszy tym lepszy. Grubość jest najważniejsza. :D Poza tym, na kolejnych miejscach jest to by był gładki i prosty bo ładniej wygląda, a trzecie mjiejsce ma długość, bo może głębiej wejść. Obowiązkowo ogolony na gładko i uwielbiam duże worki :p

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
Przede wszystkim gruby, im grubszy tym lepszy. Grubość jest najważniejsza. :D Poza tym, na kolejnych miejscach jest to by był gładki i prosty bo ładniej wygląda, a trzecie mjiejsce ma długość, bo może głębiej wejść. Obowiązkowo ogolony na gładko i uwielbiam duże worki :p
takich swiec to proboszcz dzieciom zazadal na komunie

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz
W związku z tym, że istnieje spór w tej materii, przybywam z dwoma rozwiązaniami.

Pierwsze z nich wypróbowane jest m.in. przez linie lotnicze, np. LOT, które podają, że "rozmiar bagażu podręcznego nie powinien przekraczać 55 cm wysokości, 40 cm szerokości oraz 23 cm głębokości. Dopuszczamy łączną sumę wymiarów nieprzekraczającą 118 cm". Pierwszym wyjściem jest zatem podanie łącznego wymiaru, ale i to rozwiązanie nie jest idealne, więc spieszę z drugim.

Otóż można przyjąć, że w zdecydowanej większości męskie członki mają kształt walca, zatem skorzystajmy z wzoru na objętość walca:

V=π * r^2 * h

Dla członka o wysokości 10 cm i promieniu 1,5 cm będzie to:

V = π * 1,5^2 * 10 = π * 2,25 * 10 = π * 22,5 = ~70,68 cm3

Dla członka o wysokości 12 cm i promieniu 1,2 cm będzie to:

V = π * 1,2^2 * 12 = π * 1,44 * 12 = π * 17,28 = ~54,26 cm3

Z tego wynika, że długość penisa wcale nie stanowi aż tak istotnej przewagi i że mężczyzna z penisem krótszym o 17% tak naprawdę daje od siebie 30% więcej.

Drugie rozwiązanie moim zdaniem jest dużo bardziej precyzyjne, ponieważ w pierwszym przypadku, podając łączną sumę wymiarów, mężczyzna z krótszym penisem wniósłby do gry łącznie 11,5 cm wymiarów, a ten z dłuższym - 13,2 cm łącznych wymiarów. Wiemy już jednak z wzoru na objętość, że to mężczyzna z krótszym penisem jest zwycięzcą.