Jestem matematycznym tumanem w centymetrach, calach, stopach, jardach, milach, węzłach i milach morskich.zawsze można w centymetrach
Oraz każdej innej mierze długości
Jestem matematycznym tumanem w centymetrach, calach, stopach, jardach, milach, węzłach i milach morskich.zawsze można w centymetrach
to zawsze możesz porównać do czegoś, np dorodny banan czy cośJestem matematycznym tumanem w centymetrach, calach, stopach, jardach, milach, węzłach i milach morskich.
nie no raczej nie jest tak, źle i podstawową miarkę dasz radę spokojnie obsłużyćJestem matematycznym tumanem w centymetrach, calach, stopach, jardach, milach, węzłach i milach morskich.
to zawsze możesz porównać do czegoś, np dorodny banan czy coś
Chłopaki, nie zrozumieliście przekazu.nie no raczej nie jest tak, źle i podstawową miarkę dasz radę spokojnie obsłużyć
bo najlepiej to jakbyście nagrały we dwie jakiś poradnik
@WhitePinkRed robota jest XDbo najlepiej to jakbyście nagrały we dwie jakiś poradnik
Co mają cm do matematyki?Jestem matematycznym tumanem w centymetrach, calach, stopach, jardach, milach, węzłach i milach morskich.
Wystarczy skończyć na matematycznym tumanem więc nie przykłada do tego wagi w żadnym calu.Co mają cm do matematyki?
Oj, jakże znam temat.![]()
Ja nie mam do nich siły już![]()
Jaka dobroć... To mity i legendy chybaJako dobre duszyczki powinnyście pomóc facetom w potrzebie. Gdzie ta cała dobroć kobiet
Czyli wiemy, że nie w calach.w żadnym calu
no ta, przychodzi co do czego to radź sobie sam, takie typoweJaka dobroć... To mity i legendy chyba
Prawdopodobnie to samo, co słowo pisane do literatury.Co mają cm do matematyki?
Centymetr to jednostka miary, coś można zmierzyć lub oszacować rozmiar. Matematyka jest nauką badającą pewne abstrakcyjne koncepcje, które mogą mieć interpretacje liczbowe. Więc nie zgodzę się z tym porównaniem.Prawdopodobnie to samo, co słowo pisane do literatury.
Wychodzi na to, iż musi podać cale lub centymetry dobrego kutasa i prosta piłaCentymetr to jednostka miary, coś można zmierzyć lub oszacować rozmiar. Matematyka jest nauką badającą pewne abstrakcyjne koncepcje, które mogą mieć interpretacje liczbowe. Więc nie zgodzę się z tym porównaniem.
DokładnieWychodzi na to, iż musi podać cale lub centymetry dobrego kutasa i prosta piła
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Wielkość, długość, głebokość - odwieczny problem | Seks | 4 | |
R | Długość penisa a stopień podniecenia | Porady seksualne | 16 | |
S | Długość związku, a pierwszy seks | Związki | 3 | |
M | Czy podobanie faceta przez kobietą, może ją odmienić? | Związki | 59 | |
M | Pozycja 69 czy jest bezpieczna? | Porady seksualne | 149 |